Terug

Kerstpakketten van €25,- tot en met €35,-

Bekijk het ruime aanbod aan kerstpakketten tussen €25,- en €35,-. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

Kerstpakketten van €25,- tot en met €35,-

Kerstpakketten van €25,- tot en met €35,-

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan kerstpakketten tussen de €25,- en €35,-. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket. 

Kerstpakket van €25,- tot en met €35,- bij Kerstpakkettenkiezer

In deze categorie hebben we het gehele aanbod aan kerstpakketten en kerstgeschenken tussen de €25,- en €35,- samengevoegd. Kies gemakkelijk op basis van kleurthema of bijvoorbeeld het aantal producten in het pakket. 

Onze kerstpakketten tussen de €25,- en €35,- zijn met zorg samengesteld en bedoeld als een uniek geschenk om te geven en te ontvangen. Zo hebben we altijd een pakket voor uw budget beschikbaar. 

Benieuwd naar andere selecties? Bekijk hier pakketten tussen €35,- en €45,-.

 

Bekijk hieronder andere kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box