Terug

Kerstpakketten tot en met €25,-

Bekijk het ruime aanbod aan kerstpakketten tot en met €25,-. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

Kerstpakketten tot en met €25,-

Kerstpakketten tot en met €25,-

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan kerstpakketten onder de €25,-. Filter eenvoudig op het aantal producten en de prijs van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket. Een goedkoop kerstpakket hoeft niet altijd klein te zijn of goedkoop eruit te zien. Bekijk dus snel het aanbod van ruim 60 kerstpakketten onder de €25 en wees er snel bij om jouw goedkope kerstpakketten te kiezen. 

Goedkope kerstpakketten 2022

In deze categorie hebben we het gehele aanbod aan kerstpakketten en kerstgeschenken onder de €25,- samengevoegd. Onze kerstpakketten tot en met €25,- zijn met zorg samengesteld en bedoeld als een uniek geschenk om te geven en te krijgen. Zo hebben we altijd een pakket voor uw budget beschikbaar. 

Bent u op zoek naar goedkope kerstpakketten omdat het budget voor kerstpakketten minder  ruim is? Of zoekt u naar een klein relatiegeschenk voor een leverancier of partner? Dan is deze categorie perfect! Kies voor een luxe goedkoop kerstpakket of een uitgebreid goedkoop kerstpakket. Eten, drank, een bioscoopbon, een tapasplank of zelfs een rugzak. Met voordelige kerstpakketten kunt u ook zeker uitpakken. Een kerstpakket gevuld met veel spullen is altijd veel leuker om te krijgen dan maar één cadeau. Verwen het personeel met de kerstpakketten van Kerstpakkettenkiezer.nl!

Een mooi kerstpakket voor een mooie prijs 

Een ruim aanbod goedkope kerstpakketten betekent ook een lastige keuze. Naast de voordelige kerstpakketten bieden wij ook maatwerk aan waardoor we een kerstpakket geheel naar keuze en uw budget kunnen samenstellen. Met persoonlijk advies helpen we u graag verder naar de geschikte goedkope kerstpakketten van 2022. De goedkope kerstpakketten zijn samengesteld op basis van de laatste trends en veel leuke artikelen. Binnen de verschillende prijscategorieën is er voor ieder wat wils. 

Kerstpakkettenkiezer staat bekend om het diverse aanbod. Er is voor ieder wat wils, zelfs met een lager budget. De goedkope kerstpakketten gaan tot €25 en variëren van food kerstpakketten, zoals een borrelpakket of lekkere chocolade, tot een verzorgend pakket met badschuim, een handdoek en handcrème. Je kunt zelfs een goedkoop kerstpakket kiezen met leuke accessoires zoals glazen, een mok of een kerstpakket met een leuk spel. Goedkope kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten dus bekijk snel het aanbod. 

Kerstpakket goedkoop, je vindt het hier!

De goedkope kerstpakketten van 25 euro zijn mooie volle pakketten. Naast lekkere etenswaren bevatten deze pakketten ook diverse producten. Samen maakt dit een mooi kerstgeschenk om waardering te tonen aan uw personeel. Binnen de categorie van kerstpakketten voor 25 euro zijn er pakketten met verschillende thema's te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een pakket voor de echte kookfan, een pakket met heerlijke ingrediënten of een compleet borrelpakket. Kies de goedkope kerstpakketten die het beste bij je team passen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om verschillende goedkope kerstpakketten te selecteren. 

Bekijk hieronder ook andere kerstpakketten in verschillende prijsklasse. 

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle goedkope kerstpakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij uw collega’s, maar is het nog niet helemaal perfect? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. De keuze voor het geschikte goedkope kerstpakket gemaakt? Plaats uw bestelling en kies uw leverdatum, wij regelen de rest! Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Benieuwd naar andere selecties? Bekijk hier dan de goedkope kerstpakketten tussen €25,- en €35,-.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box