Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

bier kerstpakket

Bier kerstpakket

Bier is al jaren één van de meest gedronken alcoholische dranken. Was bier vroeger vooral een geliefde drank onder de mannen, de laatste jaren zijn ook de vrouwen steeds meer in voor een pilsje. Dit komt natuurlijk ook door de vele speciale smaakjes die de laatste jaren op de biermarkt zijn gebracht, zoals fruitbier met een vleugje citroen, sinaasappel of grapefruit.

Het bier pakket biedt voor ieder wat wils

Omdat bier zo populair is, is het bier kerstpakket het ideale kerstgeschenk voor de bierliefhebbers. Bier in verschillende sterktes en smaakvariaties, smaakvolle speciaalbieren: het bier kerstpakket heeft voor ieder wat wils. Uiteraard is niet alleen aan het drinken gedacht. Bij een lekker koud biertje horen ook smakelijke lekkernijen. Toastjes met divers beleg, borrelnootjes of lekkere kaasjes, het mag niet ontbreken aan uw genietmomentje.

Leuk om te geven én om te krijgen

De decembermaand staat in het teken van geven, dus wat is er nu leuker dan collega’s, medewerkers, klanten en zakenrelaties blij te maken met een uitgebreid kerstgeschenk in de vorm van een goed gevuld bier kerstpakket van kerstpakkettenkiezer? Door de zorgvuldig samengestelde inhoud van het pakket ben je er zeker van dat iedereen die dit bier pakket ontvangt er plezier van zal hebben. Er is tenslotte maar één ding leuker dan het krijgen van een mooi cadeau, en dat is het geven van een mooi cadeau. Er gaat niets boven het blij maken van anderen, en met die gedachte kun je voldaan het afgelopen jaar afsluiten en vooruit blikken op een nieuw jaar, vol vruchtbare samenwerkingen.

Gemakkelijk een kerstpakket kiezen

Op kerstpakkettenkiezer kun je gemakkelijk een geschikt kerstpakket vinden dat aan al je wensen voldoet door te zoeken op het thema ‘bier’. Zo zie je in één duidelijk overzicht welke bier pakketten er beschikbaar zijn en welke producten je kunt verwachten bij dit kerstpakket, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Bekijken :
Geen producten gevonden...

Bekijk de pakketten op prijs

Bekijk kerstpakket 10 euro
Bekijk kerstpakket 15 euro
Bekijk kerstpakket 20 euro
Bekijk kerstpakket 25 euro
Bekijk kerstpakket 30 euro
Bekijk kerstpakket 35 euro
Bekijk kerstpakket 40 euro
Bekijk kerstpakket 45 euro
Bekijk kerstpakket 50 euro
Bekijk kerstpakket 55 euro
Bekijk kerstpakket 60 euro