Mega grote kerstpakketten

  • Geplaatst op
  • Door Kerstpakkettenkiezer
Mega grote  kerstpakketten

Niets is zo leuk om een prachtig eindejaarsgeschenk aan je personeel te geven. Het is een hele uitdaging, maar toch valt elk jaar een mooi, groot en vol kerstpakket erg in de smaak.
Met vooral heel erg veel food erin waar iedereen iets aan heeft met de feestdagen. Want de feestdagen zijn toch eigenlijk best wel duur: je moet bijvoorbeeld cadeautjes kopen of een groot feestmaal op tafel zetten. Dus er is niets zo fijn om van je werkgever een groot kerstpakket te ontvangen met veel food zodat je groots kerst kunt vieren! 

 

 

Maar wat voor groot kerstpakket moet u dan kiezen? Omdat er zoveel keuze is daarom willen wij het voor u wat makkelijker maken. Kiest u een mega groot food pakket, of wilt u er ook non food producten in. Hieronder stel ik een aantal grote kerstpakketten aan u voor die bij iedereen in de smaak vallen. 

 

 

Grootse kerstpakketten
Allebei enorme kerstpakketten en toch veel dingen gemeen. Een echt kerstpakket om lekker te borrelen, met veel verschillende hapjes wat zeker goed uit komt tijdens de feestdagen. De prijs klasse van deze twee pakketten verschilt. Kerstpakket lekker gevuld is €50,- euro met 33 artikelen en kerstpakket groots genieten heeft 36 artikelen voor €65,-. Het prijsverschil is te verklaren door de aanwezigheid van meerdere non-food producten. Hierdoor komt de prijs iets hoger uit. Deze twee pakketten zullen goed in de smaak vallen omdat uw werknemers maar blijven uitpakken met z'n groot pakket! Blijen gezichten zijn gegarandeerd op de werkvloer.

 

Kerstpakket lekker gevuld: Kerstpakket groots genieten:

 

 

Felle kleuren:
Met dit kerstpakket blaas je je werknemers omver. Want elk jaar blijven groten kerstpakketten erg populair en dat komt vooral omdat er voor iedereen iets lekkers in zit voor jong en oud. Ook is het zo populair omdat er veel bekende producten in zitten die iedereen kent. Toch zijn het twee verschillende kerstpakketten met verschillende prijs klassen. Kerstpakket Food festival is €46,50 met 37 artikelen en kerstpakket lekker veel lekkers is €59,95 met 41 artikelen. Gaat u voor een heerlijk groen pakket of toch maar voor de blauwe kleur dit jaar?! 

 

 

Kerstpakket food festival: Kerstpakket lekker veel lekkers:

 

XXXL kerstpakket:
Met een magisch groot kerstpakket XL kan je zeker aankomen! Alleen het aanzicht is al een feest op zich! De hele familie kan er wel iets van haar of zijn gading in vinden. Een grote kerstdoos waarin twee aparte kerstpakketten vol zit met lekkernijen. Dit kerstpakket is geschikt voor iedereen en biedt zeker waar voor zijn geld. Gegarandeerd dat u hiermee uw werknemers een groot plezier mee doet. Kerstpakket zoet & hartig XL is €95 euro met 45 artikelen. 

 

 

Kerstpakket Zoet & hartig XL:  
 

 

Hopelijk hebben wij voor u uw keuze makkelijker kunnen maken. Mochten deze voorbeelden toch niet voor u zijn weggelegd, hebben wij voor u verschillende thema’s gesorteerd zoals: Cultureel pakket, origineel kerstpakket, culinair kerstpakket en drank kerstpakket. Of lees onze andere blogs om meer te weten te komen over verschillende soorten kerstpakketten.