Populaire kerstpakketten

  • Geplaatst op
  • Door Kerstpakkettenkiezer
Populaire kerstpakketten

Met kerst is het altijd het leukst om een geschikt kerstpakket te kiezen dat bij uw werknemers past en waar iedereen iets aan heeft. Het is daarom ook best moeilijk om elk jaar weer met een nieuw verrassend idee te komen. U wilt namelijk niet iets geven wat uw werknemers drie jaar geleden misschien al gekregen hebben. Het blijft daarom lastig om voor iedereen iets moois uit te zoeken. Met deze blog willen we uw keuze makkelijker proberen te maken en zorgen dat er wat meer informatie word gegeven bij kerstpakketten. 

 

Wat is dit jaar nou eigenlijk populair? Elk jaar zijn er verschillende items erg populair. Zoals vorig jaar de vuurkorf en het jaar daarvoor het stalen tafeltje. Maar ook dit jaar zijn er verschillende kerstpakketten met hoge verwachtingen. Hieronder heeft Kerstpakkettenkiezer een aantal kerstpakketten op een rijtje gezet die nu erg trendy zijn.

 

De Belly basket
De Belly basket is op dit moment erg populair. Dit is een eco-vriendelijke handgeweven mand. Wat de Belly basket zo leuk maakt is dat de mand multifunctioneel is. Gebruik het bijvoorbeeld als opbergmand, doe er leuke tijdschriften in, tijdens de feestdagen kunt u er een kerstboom in plaatsen en nog veel meer! Wat deze twee kerstpakketten zo leuk maakt is dat u kunt kiezen wat het leukste past bij de Belly basket. Met hetzelfde item toch een totaal verschillend pakket. 

 

Kerstpakket Gewaardeerd: Kerstpakket Amazing:

           

Urban jungle
De groenen tinten zijn dit jaar erg trendy en dat vooral binnen het interieur. Met de tropische kleuren haalt u de jungle in huis. Dit is ook zo populair door de frisse kleuren die in de food lijn verwerkt zitten. In het eerste pakket zit als item het stalen tafeltje dat multifunctioneel gebruikt kan worden en de mooie schaal waar van alles in kan. In het tweede pakket is de fleece deken een mooi item, lekker voor op de bank met heerlijke food erbij. 

 

Kerstpakket Urban Jungle: Kerstpakket Urban Jungle 2:

           

         

 

Herman's passie
Herman den Blijker is de bekendste chef-kok van Nederland. Naast het runnen van top restaurants presenteert hij diverse televisie programma's. Het gaat niet alleen over koken, maar vooral over genieten van eten in de breedste zin van het woord. Hermans passie is een heerlijke food en non-food lijn wat helemaal in de sfeer van koken valt. Kwaliteit speelt hier een enorme rol. De non-food producten zien er dan ook perfect uit en zijn van prachtig materiaal gemaakt. Een pakket waar u uw werknemers heel blij mee maakt. 

 

Kerstpakket Passie voor koken: Kerstpakket Hermans passie:

           

         

 

Voor jong en oud
Bij deze twee pakketten speelt vooral muziek een rol. Muziek is erg populair en vooral het JBL GO+ boxje. Met het merk JBL is zowel jong als oud bekend. Een JBL GO+ neem je namelijk overal mee naar toe. Dankzij het compacte formaat, past de speaker eenvoudig in je tas of jas. Een ideaal pakket om iedereen blij mee te maken. In het tweede pakket speelt muziek ook een rol maar dan in de vorm van een Phillips hoofdtelefoon. De Philips hoofdtelefoon heeft een ontzettend strak design én een krachtig geluid. Deze combinatie maakt dat het een populaire hoofdtelefoon is!

 

 

Kerstpakket Passie voor koken: Kerstpakket Hermans passie:

           

Hopelijk hebben wij voor u uw keuze makkelijker kunnen maken. Mochten deze voorbeelden toch niet u keuze zijn, hebben wij voor u verschillende thema’s gesorteerd zoals: Cultureel pakket, origineel kerstpakket, culinair kerstpakket en drank kerstpakket. Of lees onze andere blogs om meer te weten te komen over verschillende soorten kerstpakketten.