Uniek Kerstpakket

  • Geplaatst op
  • Door Kerstpakkettenkiezer
Uniek Kerstpakket

Om ieder jaar opnieuw uit te blinken met een kerstpakket en uw werknemers tevreden te stellen blijft een uitdaging. De ideeën raken op, je wilt het voor iedereen goed doen. Niet een te vrouwelijk pakket maar ook niet te mannelijk pakket. Het word dus elk jaar lastiger om toch weer origineel te zijn. 

 

Maar wat wilt u nu precies en wat is echt uniek genoeg? gaat u voor een aparte en functionele gadget, of voor een speciaal soort food-product. Uit onze gehele assortiment heb ik de meest unieke kerstpakketten in deze blog gezet om uw keuze daardoor makkelijker te maken. 

 

Kerstpakket Food truck festival:
De Food Trucks zijn niet meer weg te denken bij festivals en evenementen. Met dit eigentijdse kerstpakket kunt u uw werknemers verrassen met een Food Truck Festival thuis! Deze twee pakketen zijn zo uniek door de food lijn die hier gebruikt wordt. Deze twee pakketten hebben hetzelfde thema maar zijn toch heel verschillend. In het kerstpakket Food Truck Festival zit als non-food item de limonade tap, wat een erg uniek geschenk is. In het kerstpakket festival food zijn de frietzakjes het unieke item. Deze twee pakketten kan voor zowel aan man als vrouw gegeven worden. Deze twee pakketten staan vooral voor samen genieten met heerlijk eten.

 

 

Kerstpakket Foodtruck festival: Kerstpakket Festival food:

 

 

Kerstpakket warme winter vuurkorf.
Deze twee kerstpakketten horen bij een uniek kerstpakket. Dat komt vooral omdat je als eerste niet verwacht dat je zomaar een vuurschaal in je kerstpakket krijgt. U geeft uw werknemers een erg groot pakket waar uitpakken een feestje wordt. Er is niets zo gezellig om samen rond een vuurtje te zitten met een lekker glas chocomel en marshmallows om bij het vuur te houden. Een pakket waar in de winter en zomer gebruik van wordt gemaakt en waar iedereen iets aan heeft. Dit zijn twee totaal verschillende pakketten en dat komt vooral doordat er met een ander soort food lijn is gewerkt en vuurkorf. 

 

 

Kerstpakket warme winter: Kerstpakket in vuur en vlam:

 


Uniek BBQ pakket
Deze twee BBQ pakketten zijn erg uniek door zowel de non food en food producten die hier in zitten.
Er is namelijk niets zo leuk om 's winters te barbecueën. Wat het ook zo leuk maakt is dat een BBQ een echt geschikt geschenk is doordat uw werknemers er altijd plezier van zullen hebben zowel zomers als winters. In het kerstpakket in vuur en vlam zitten als unieke items de stoere suède BBQ handschoenen, de handige non-stick hamburger grill en de hamburgers. Ook ontbreken de marshmallows voor de kids niet. In het kerstpakket groots grill avontuur zit de prachtige bbq grill master in met houtskool en ook hier niet te ontbreken de mega marshmallows. Een geschikt en uniek kerstpakket waar u uw werknemers blij mee maakt. 

 

 

Kerstpakket groots grill avontuur: Kerstpakket in vuur en vlam:

 

Lekker op reis
Er is niets zo fijn om lekker op reis te gaan. Ook tijdens de feestdagen zijn veel mensen weg en hoe handig is het dan om een prachtige reiskoffer te krijgen in het kerstpakket. u zult denken een reis pakket is toch niet uniek? Oh ja zeker wel en vooral deze twee kerstpakketten. Dat komt omdat het erg unieke pakketten zijn met leuke gadgets en artikelen die u niet vaak terug ziet. In het pakket reis waardig zit alles in wat handig is voor op reis zoals: ABS trolley, badlaken van aqua kleur, 3 delig reissetje, opblaasbare bekerhouder en nog veel meer. In het pakket lekker geheimzinnig zit bomvol met speciale artikelen waaronder: trolley, plaid, drinkfles, toilettas, rugzak, reisfles, wie is de mol bord spel, licht box badlaken en ga zo maar door. In het ene pakket zit duidelijk meer maar daardoor zijn de prijzen totaal verschillend. 

 

 

 

Kerstpakket reiswaardig: Kerstpakket lekker geheimzinnig:

 

Hopelijk hebben wij voor u uw keuze makkelijker kunnen maken. Mochten deze voorbeelden toch niet u keuze zijn, hebben wij voor u verschillende thema’s gesorteerd zoals: Cultureel pakket, origineel kerstpakket, culinair kerstpakket en drank kerstpakket. Of lees onze andere blogs om meer te weten te komen over verschillende soorten kerstpakketten.