De beste kerst DIY

  • 16 / 06 / 2020 0
De beste kerst DIY

Geen beter moment om lekker aan de knutsel te gaan dan in de koude winter. Wij hebben de leukste DIY's voor je verzameld!

Lekker zelf knutselen. Iets maken om er vervolgens trots op te zijn en het te gebruiken of neer te zetten. Heerlijk! Daarom hebben wij voor dit winterseizoen de leukste Do It Yourself knutselprojecten voor kerst voor je verzameld.Snow

Sneeuwbol cupcakes 
Heerlijk! Voor deze cupcakes kun je het gezin wel wakker maken op kerstochtend. Door gebruik te maken van gelatine maak je heerlijke sneeuwbollen die je ook nog eens op kan eten. 

Sneeuwpop van plastic bollen
Deze sneeuwpop is eenvoudig in elkaar te zetten, en ook nog eens te vullen met wat je wil! Zo kan iedereen in het gezin een sneeuwpop maken naar eigen inzicht en met eigen inhoud! Maak bijvoorbeeld een stoere sport sneeuwpop, of een prinsessen sneeuwpop!

Snoep slee
Wat een leuk cadeau! Tover je kleinigheidje eenvoudig om in een vrolijke kerstslee. Voeg een leuke strik en een kaartje toe. Tadaa!! Deze DIY is zo eenvoudig dat iedereen het kan :)

Mini kerstmuts
Deze mini mutsen zijn enorm schattig. En ook geschikt om stiekem op je huisdier te zetten voor een vrolijke kerstfoto. In deze stap voor stap handleiding wordt eenvoudig verteld hoe je goedkoop dit mooie werkje kan maken!

Geurkaarsen (vegan)
Voor de echte makers hebben we hier een prachtige stap voor stap beschrijving gevonden voor het maken van je eigen geurkaarsen! Geur is natuurlijk naar smaak te kiezen waardoor je altijd een heerlijk geurtje hebt om van te genieten. De beschrijving is erg duidelijk, maar deze DIY is wel voor de iets meer ervaren maker.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »