De leukste adventskalenders van 2020!

  • 29 / 10 / 2020 0
De leukste adventskalenders van 2020!

Aftellen naar kerst! Hoewel wij direct na kerst al weer beginnen is de adventskalender een vrij populaire manier om te wachten op kerst. Wij hebben de leukste verzameld!

De leukste adventskalenders van 2020!

Kan jij niet wachten tot de kerstdagen beginnen? Hoe leuk is het om samen met een adventskalender af te kunnen tellen naar het mooiste moment van het jaar. Vanaf de maand december kun je beginnen met tellen! Adventskalenders zijn te koop in alle soorten en maten en welke past nu het beste bij jou? Bekijk de verschillende adventskalenders die in de blog naar voren komen en misschien zit er een voor jou bij/

Beerwulf Bier Adventskalender

Ben jij ook een bierliefhebber? Hoe leuk is het om de dagen af te tellen met verschillende soorten speciaalbier. Een eigen bierproeverij is in deze tijd van de pandemie een ideaal moment om alleen of met het gezin een feestje te maken. Elke dag een biertje proeven, je moet er wel tegen kunnen.

Het product bevat in totaal 24 producten - €59,99

 

Beery Christmas - Hopt

Is jouw passie bier? Ook het merk Hopt heeft een adventskalender ontworpen met verschillende soorten speciaalbier erin verstopt. De speciaalbier zijn speciaal gebrouwen voor het merk Hopt voor in de adventskalender Beery Christmas en zijn gebrouwen over de hele wereld. Ga met deze adventskalender op reis! Ontdek nieuwe bierensoorten en maak kennis met verschillende weergaloze smaken die jij nog nooit eerder hebt geproefd.

Het product bevat in totaal 24 producten - €69,90

 

Rituals advent

Yess, een adventskalander van Rituals. Wie kent Rituals nu niet? Elk jaar pakt Rituals weer uit met de mooie verpakkingen, net als nu! Niet alleen aan de buitenkant heeft Rituals uitgepakt, maar ook de binnenkant. De kalender zit vol met heerlijke luxeproducten van Rituals. Wij zijn benieuwd! Koop jij ook altijd één bepaalde lijn van Rituals? Laat de kans niet gaan om met het adventskalender kennis te maken met verschillende producten van verschillende lijnen.

Het product bevat in totaal 24 producten - €59,90

 

Make It Real Together Advent Calendar - Bodyshop

Heerlijk genieten! De Bodyshop staat bekend om de heerlijke gezicht en huidverzorgingsproducten. Geef jouw huid tijdens de decembermaand een glow met deze mooie kalender van de Bodyshop. De producten zitten verstopt in de advent kalender om de mooie tijd naar de kerstdagen af te tellen.

Een kleine tip van ons: kijk niet naar de andere afbeeldingen wanneer je de advent kalender wil bestellen, het is namelijk wel zo leuk als het een verrassing blijft welke producten je ontvangt. Wij vertrouwen op jou!

Het product bevat in totaal 24 producten - €97,50

 

Adventskalender Beauty Limited Edition 2020 - Bijenkorf

Ben jij een echte beautyqueen? Hoe leuk is dit mooie pakket van de Bijenkorf. De adventskalender geeft jou de mogelijkheid om verschillende merken te proberen die bij de Bijenkorf worden verkocht, bijvoorbeeld Charlotte Tilbury, Estee Lauder, Kiehl’s, MAC en nog andere mooie beauty merken. Ideaal om kennis te maken met nieuwe merken om te proberen welke past bij jouw unieke huid. Vooral in de winter is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen, dus tel af met de Beauty adventskalender van de Bijenkorf.

Het product bevat in totaal 25 producten - €99,00

Hieronder nog een aantal beautyadventskalender:

My Jewellery Adventskalender

Hier kunnen we allemaal niet op wachten, een adventskalender van My Jewellery gevuld met mooie sieraden en accessoires. Hoe fijn is het dat je zelf kan aangegeven of je goud of zilver wilt ontvangen. Het wordt nog mooier…! De adventskalender kost in totaal €49,95, maar de waarde is een bedrag van €138,50. Woow! 10 dagen voor Kerst aftellen naar de kerstdagen. De adventskalender is te bestellen op 9 november 2020. Wij weten wel welke we gaan bestellen!

Het product bevat in totaal 10 producten - €49,95

Kinder Mix Adventskalender 

Houd jij niet van bier of fijne beautyproducten? Je kunt ook gaan voor heerlijke chocolade adventskalenders. Het merk Kinder, bekend van de bueno, hebben er een voor jou ontworpen. Elke dag een excuus om een heerlijk chocolaatje te mogen eten! Hier wil je toch elke dag voor wakker worden?

Het product bevat in totaal 24 chocolade - €22,98

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »