Hoe geef je een kerstpakket in Corona tijd?

  • 15 / 10 / 2020 0
Hoe geef je een kerstpakket in Corona tijd?

Het geven van een kerstpakket is jaarlijks weer een mooi en magisch moment. Gezien de huidige omstandigheden zal het er dit jaar anders uit komen te zien. Maar hoe geef je dan een kerstpakket in Corona tijd? Bijvoorbeeld met onze tips!

Hoe geef je een kerstpakket in Corona tijd?

Door de hele Coronacrisis zou je bijna vergeten dat Kerst ook weer op de planning staat. Nu veel bedrijven regels hanteren rondom het houden van afstand is het tijd om na te denken over unieke manieren om jouw kerstpakketten uit te delen aan je medewerkers. Hieronder hebben we een handige selectie gemaakt met dé leukste tips om jouw kerstpakket in 2020 aan je medewerker te geven, zonder dat je daarbij de Coronaregels overtreedt. Het moet nu eenmaal wel op een verantwoorde manier kunnen!

Bezorg de pakketjes zelf

Een van de leukste dingen om te doen is om je kerstpakketten in 2020 zelf rond te brengen. Door ze zelf rond te brengen hoef je alleen maar aan te bellen. Je kunt het pakketje gewoon voor de deur zetten om de medewerker hem zelf op te laten pakken. De kans is groot dat je medewerkers het echt zullen waarderen dat je de tijd neemt om het zelf rond te brengen. Hoewel dit natuurlijk makkelijker is voor kleine bedrijven is het ook voor de relatief grotere bedrijven mogelijk om op deze manier een kerstpakket te bezorgen. Trek je kerstmuts op en ga achter het stuur zitten, het is tijd om de kerstpakketten rond te brengen naar de mensen thuis!

Maak er een speurtocht van

Dit is een optie die alleen bedoeld is voor de kleinere bedrijven. Om te voorkomen dat je zelf een kerstpakket moet overhandigen of dat je lange afstanden af hoeft te leggen is het mogelijk om er een speurtocht van te maken. Maak een lijst met instructies en verstop het pakketje ergens in het pand. Het is aan de medewerker om het kerstpakket te zoeken. Zorg er natuurlijk voor dat je hem of haar niet naar drukke plekken leidt, het draait er natuurlijk juist om dat je afstand kunt bewaren. Door er een soort spelletje van te maken leidt je de aandacht even van de hele Coronacrisis af. Dit is bij een feest als kerst natuurlijk wel zo prettig, even iets anders aan je hoofd!

Kies voor een digitaal kerstpakket

Er zijn steeds meer bedrijven die kiezen voor een digitaal kerstpakket. Dit is voor het kerstfeest in 2020 natuurlijk ideaal. Met een digitaal kerstpakket is het namelijk niet meer nodig om de kerstpakketten zelf te overhandigen. Het leukste is natuurlijk om er iets persoonlijks van te maken. Zo kan je bijvoorbeeld een kort filmpje maken voor bij het digitale kerstpakket. Het leuke aan een digitaal kerstpakket is dat je echt alle kanten op kunt. Van een digitale loterij tot aan een leuk bonnetje voor het plaatsen van een online bestelling, je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is wel mogelijk. Door digitaal te gaan is het niet zo lastig om kerst in 2020 op een verantwoorde manier te vieren.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »