Hoe maak je een ultieme gift voor jouw collega's?

Hoe maak je een ultieme gift voor jouw collega's?

Een ultieme gift voor je collega's?

Het leukste moment van het jaar is weer aangebroken: kerst. Familie en vrienden komen weer bij elkaar om te genieten van gezelligheid, gezelschap, een hapje en een drankje. Maar, een nog leuker moment van kerst wordt bijna vergeten, namelijk het kerstcadeau. Voor jou als werkgever misschien een minder leuk moment van het jaar. Kies je namelijk voor de leuke kerstpakketten of voor een waterflesje met logo? Het is in ieder geval hét moment van het jaar waarop jij jouw waardering naar jouw medewerkers kan tonen. Dit is dan ook een belangrijk moment voor hen, omdat ze hier toch wel wat van verwachten. Er zijn verschillende manier om een ultieme gift met kerst voor jouw collega’s te maken.

Eten en drinken

Tijdens de kerstdagen wordt iedereen overladen met lekker eten en drinken. Om een cadeau te geven wat mooi aansluit bij deze gelegenheid, past een lekker wijntje of biertje hier perfect bij. Er zijn vele sets gemaakt die perfect als cadeau kunnen dienen. Denk bijvoorbeeld aan wijnschenk sets of bierpakketten met gepersonaliseerd glas. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd nog de grote kerstpakketten met veel eten en drinken. Deze zijn natuurlijk altijd goed en ook zo ingedeeld bij elk moment. Zo zijn er traditionele, ontspan pakketten of bijvoorbeeld on the go.

Een passend kerstpakket

Het belangrijkste bij zo’n kerstpakket is dat men zich gehoord voelt. Ze vinden het belangrijk dat er aan hen wordt gedacht. Gelukkig is dit gevoel makkelijk over te dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een persoonlijk kaartje schrijven in plaats van een standaard uitgetypte tekst die op elk kaartje hetzelfde is? Bovendien is het ook nog eens leuk om te doen. Je zal namelijk zo goed merken dat iedereen het enorm waardeert dat er aan hen wordt gedacht. Er zijn ook nog andere mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld een te gekke quote van iemand of gewoon simpelweg het bedrijfslogo op bijvoorbeeld een jas bedrukken. Hierdoor creëer je ook meteen een teamgevoel bij iedereen.

Daarnaast zijn er op alle standaard pakketten, zoals dus de kerstpakketten, ook mogelijkheden om deze te bedrukken. Het voorbeeld van het bedrukken van een glas werd al genoemd. Daarnaast zijn er ook genoeg andere mogelijkheden zoals het bedrukken van een etiket of een ander product. Door deze bedrukking zorg je ervoor dat het echt persoonlijk wordt. Zo lever jij het meest originele en persoonlijke cadeau aan alle collega’s.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »