Tips om je cadeaus in te pakken

  • 12 / 04 / 2021 0
Tips om je cadeaus in te pakken

Het eerste obstakel is overkomen, het cadeau is gevonden en gekocht. Maar nu begint uitdaging twee! Hoe zorg je ervoor dat deze mooi ingepakt wordt? Bijvoorbeeld met deze tips!

Een goed cadeau komt ook in een mooie verpakking. En hoewel je pakket vaak in wordt gepakt in de winkel kan het zelf inpakken net wat extra's geven. Met de tips hieronder zorg je ervoor dat de ontvanger niet alleen enthousiast wordt van het het cadeau, maar ook van de verschijning van het mooi ingepakte pakket!

Universele hacks

Weinig papier? Vreemde vormen? Met de tips uit deze video kun je elk cadeau mooi inpakken zonder problemen. De Japanse manier van inpakken die getoond wordt in die filmpje veroverd al een aantal jaren de wereld. En terecht! Het werkt namelijk erg goed, is makkelijker dan dat het lijkt en zorgt ervoor dat je zelfs met een klein stukje papier nog die grote doos ingepakt krijgt. 

Zero waste inpakken

Tijdens de kerst creëren we allemaal veel afval. En ook het inpakpapier zien we vaak binnen enkele uren van de rol komen om daarna in de kliko te verdwijnen. Mocht je het fijn vinden om rekening te houden met hoeveel je verbruikt tref je op deze site een aantal super tips! Denk aan pakketten in krantenpapier ( wat er super leuk uit ziet), je papieren tassen van winkels gebruiken of kleine doosjes uit de keuken transformeren naar super leuke verpakkingen. 

Simpel en leuk

Deze tips zijn allemaal makkelijk, maar voegen veel toe aan het cadeautje. Zo kan iedereen, ook de niet zo crea bea mensen, een mooie toevoegen maken voor het geschenk. Denk aan een mooie bloem op de doos, vastgemaakt met een lint. Of vrolijke tekeningetjes op het inpakpapier. 

Kun je er na deze tips nog geen genoeg van krijgen? Dan raden we tot slot dit Pinterest Bord aan met heel veel leuke en diverse tips. 

Veel plezier!

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »