Terug

Inspiratie voor werkgevers

  • 02 / 08 / 2019 0
Inspiratie voor werkgevers

Dankzij onze tips voorkom jij kerstpakketblunders op de werkvloer. Ben jij je bewust van de onbewuste gevolgen van het door jou uitgekozen cadeau? Het is natuurlijk een mooi gebaar om je werknemers te belonen voor de inzet tijdens het werkjaar. Echter liggen er valkuilen op de loer waardoor je goede intenties in verkeerde aarde kunnen vallen. Welke valkuilen bestaan er rond de ideeën cadeau kerst? 

Valkuil 1: Doorslaan in vooroordelen in ideeën kerst cadeau

Het is tegenwoordig not done om mannen en vrouwen in stereotype genderrollen neer te zetten. De afdeling koken is allang niet meer uitsluitend voor vrouwen weggelegd en een bierpakket is niet louter een mannencadeau. Voorkom dat je doorslaat in vooroordelen. Kies een kerstpakket waar iedereen blij mee zou zijn.

Valkuil 2: Alcohol in het kerstpakket bij multiculturele teams

Kijk goed binnen je team en naar je werknemers om na te gaan waar de cadeau noden liggen. Drinkt één van je teamleden geen alcohol? Dan is het wellicht verstandig om een kerstpakket uit te kiezen zonder alcohol, maar wel een thee- en koffie kerstpakket. Is er op de vrijmibo niemand die bier of wijn afslaat, kies dan een passend bier kerstpakket of wijn kerstpakket uit! Mag het nóg sterker? Dan hebben we ook een sterke dranken pakket in het assortiment.

Valkuil 3: Niet nadenken over de leveringsdag

December is een vakantiemaand. Voorkom blunders en bestel tijdig je kerstpakket. Bij Kerstpakkettenkiezer.nl kan dat gelukkig tot en met 21 december. Dat is niet de enige valkuil, kies vervolgens het levermoment uit wanneer de meeste werknemers of teamleden nog aanwezig zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Wij leveren tot en met 23 december.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box