Terug

Waarom je het kerstpakket versturen best overlaat aan ons

  • 05 / 06 / 2019 0
Waarom je het kerstpakket versturen best overlaat aan ons

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jij tevreden terugblikt op je samenwerking met kerstpakkettenkiezer.nl? Deze vraag stellen we elk jaar opnieuw en hij vormt de basis van onze servicegaranties. Tijdig je kerstpakket versturen is service garantie nummer één. Deze en meer voordelen van het samenwerken met ons

Ervaring, advies en kennis van de trends

Bij Kerstpakkettenkiezer.nl kennen we de kerstmistrends van dit jaar (link invoegen) en we spelen erop in! Zo is de inhoud altijd weer een aangename verrassing voor je medewerkers. Wens je hulp bij het uitkiezen van het kerstpakket? Contacteer ons. We helpen je graag verder, ook voor op maat gemaakte kerstpakketten!

Vrijblijvende offerte voor een ideale prijsvergelijking

Een kerstpakket uitzoeken voor uw personeel gaat niet over één nacht ijs, dat begrijpen we. Meerdere afdelingen hebben er vaak hun zegje over: PZ, boekhouding en wellicht andere managers willen inzage. Wij begrijpen dat. Daarom vraagt u bij ons vrijblijvend de offerte op, zodat de prijzen gemakkelijk vergeleken kunnen worden.

Leverdatum kiezen

Te laat je kerstpakket versturen willen wij bij Kerstpakkettenkiezer te allen tijde vermijden. Je medewerkers of teamleden verdienen dat cadeautje op het einde van het jaar. Ze hebben zich immers een heel jaar ingezet voor het bedrijf of de organisatie. Wij bieden de mogelijkheid om de leverdatum te kiezen. Bijgevolg zorgen wij voor een tijdige verzending van het pakket. 

Veiligheid bij het kerstpakket versturen

Wij streven ernaar om de pakketten zorgvuldig te verpakken voor zending. Niet alleen de inhoud van het pakket dient beschermt te zijn, ook de doos, zodat u deze op uw beurt kunt uitdelen aan het personeel. 

Uiterste verzenddatum ligt erg dicht tegen Kerstmis aan

Het uitkiezen van een kerstpakket kan enige tijd in beslag nemen. Voor de late beslissers is er een geruststelling: wij leveren kerstpakketten uit tot en met 21 december! 

Retourbeleid

Het is mogelijk om het kerstpakket terug te zenden. Lees het retourbeleid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box