Terug

Gezond kerstpakket

Als u mensen vraagt wat het meest belangrijk is in hun leven dan zullen de meesten antwoorden een goede gezondheid voor mijn naasten en mijzelf. U zou met deze wens rekening kunnen houden door de samenstelling van het kerstpakket in het teken te stellen van gezondheid. Mogen wij u daarbij helpen? Wij weten namelijk ook dat veel mensen intensief met een gezonde leefstijl bezig zijn. Een gezond kerstpakket wordt met open armen ontvangen. Voor diegenen die nog niet zo bezig zijn met hun gezondheid kan dit een mooi begin daarvan zijn!

Wat stoppen wij in een gezond kerstpakket?

U kunt een bestaand pakket kiezen, maar wij zijn tevens bereid om een gezond kerstpakket op maat voor u samen te stellen. Neem daarvoor ruim op tijd contact met ons op en wij vertellen u over de mogelijkheden. Wij zijn hierin zeer flexibel. U kunt rekenen op optimale ondersteuning, zodat u straks volop waardering krijgt van uw medewerkers voor een fantastisch kerstcadeau, waaraan veel aandacht en zorg is besteed, daar kunt u op rekenen. Dit gezond kerstpakket bevat verantwoorde en gezonde producten, maar zijn daarom niet minder lekker. Het is ten slotte feest, waarbij u graag wat lekkers op tafel zet.

Een groen en gezond kerstpakket

Kiest u dit jaar voor een groen en gezond kerstpakket? De gezondheid is ieders eigen verantwoording, maar als u als werkgever daar door middel van een fraai kerstpakket aan mee kunt werken…… . Het zal zeker gewaardeerd worden door uw mensen. Bij een gezond kerstpakket moet u niet alleen denken aan etenswaren, ook wellness producten zijn een geliefd cadeau. Met deze producten is ook een heel fraai kerstgeschenk samen te stellen. Wij helpen u hierbij graag, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Het is prettig als u uw budget kent, dat u voor de kerstpakketten kunt gebruiken. Ook voor het maken van een offerte kunt u vrijblijvend terecht.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box