kerstkado

Bekijken :

Ohh Deer

€11,50
(€13,92 Incl. btw)

Favorieten

€15,00
(€18,15 Incl. btw)

Prosecco Time

€21,00
(€25,41 Incl. btw)

Genietmomentje

€19,50
(€23,60 Incl. btw)

Christmas Time STE

€14,00
(€16,94 Incl. btw)

Essentials

€39,50
(€47,80 Incl. btw)

kerstkado

Met de Kerst in aantocht is de tijd weer aangebroken om elkaar lief te hebben en belonen met een leuk kerstkado. Maar leuke kerstkadoos zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Wij van Kerstpakkettenkiezer.nl nemen u graag bij de hand en begeleiden u naar het geschikte kerstkado. Lees dus snel verder om erachter te komen hoe we dat samen met u binnen enkele stappen gaan bewerkstelligen!

Filter op voorwaarden voor kerstkado

Om u zo snel mogelijk naar een leuk kerstkado te leiden, hebben we een handige filter opgezet. In deze filter bepaalt u de prijs waarbinnen uw kerstkado moet liggen, het thema van het kerstkado, mogelijke producten die uw product moet bevatten en een trefwoord dat hieraan gelinkt is. U vindt deze op het midden van de homepage of anders aan de linkerzijde van de overzichtspagina. Op deze manier blijft er een kleine maar specifieke selectie aan kerstkadoos over waaruit u uw keuze een stuk eenvoudiger kunt maken. Zo bent u binnen enkele muisklikken dichter bij uw gewenste kerstgeschenk. Handig toch?!

Top 10 kadoos tijdens Kerstmis

Om het voor u nog een stapje makkelijker te maken, stellen wij jaarlijks een top 10 van de favoriete geschenken van onze klanten op. Deze cadeaus zijn het meeste besteld op Kerstpakkettenkiezer.nl. Laat u daarom vooral inspireren door deze selectie vol leuke en lekkere pakketten om kado te geven tijdens de Eerste of Tweede Kerstdag.

Ruim assortiment en beste service

Kerstpakkettenkiezer.nl staat al jaren bekend om haar ruime assortiment en de uitstekende service. Zo bieden we gratis verzending vanaf een bestelling van € 500,-. Bovendien worden alle bestellingen tot en met 23 december geleverd. En ook als u nog vragen heeft, zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. En mocht u écht geen keuze kunnen maken, dan kunt u altijd nog een vrijblijvende afspraak maken in één van onze showrooms. Daar lichten we onze mogelijkheden graag toe!