origineel-kerstpakket

Wilt u uw medewerkers en relaties verrassen met een origineel kerstpakket? Wij ook! Niemand ontvangt graag een dertien-in-een-dozijn-kerstpakket, want dat is weinig origineel. Zo’n kerstpakket maakt je niet blij. Een origineel kerstpakket daarentegen zorgt voor een glimlach op het gezicht. Een origineel kerstpakket valt altijd in de smaak. En niet onbelangrijk: met een origineel kerstpakket laat u uw medewerkers en relaties weten dat ze speciaal zijn. Uniek!

Een origineel kerstpakket voor iedereen!

Voordat wij een kerstpakket opnemen in ons assortiment vragen we ons daarom altijd af: is dit een origineel kerstpakket? Is de samenstelling uniek? Zijn de producten verrassend? Spreekt het thema veel mensen aan? Is het kerstpakket niet of weinig origineel? Dan komt het niet in ons assortiment. Ons motto is: een origineel kerstpakket voor iedereen!

Originele kerstpakketten speciaal voor u geselecteerd!

Bij Kerstpakkettenkiezer werken we samen met enkele van de grootste en meest gerenommeerde leveranciers van kerstpakketten. En dat is een groot voordeel wanneer je motto is dat je iedereen een origineel kerstpakket wilt aanbieden. Want uit het enorme aanbod kerstpakketten, kunnen wij eenvoudig de meest bijzondere en originele selecteren.

Altijd een origineel kerstpakket dat past bij uw budget

Daarnaast bedenken we ook zelf met grote regelmaat een origineel kerstpakket, dat we vervolgens laten samenstellen en produceren in samenwerking met onze partners. Kortom, wij doen er alles aan om u altijd een origineel kerstpakket te kunnen aanbieden met een thema dat helemaal past bij binnen uw budget en het karakter van uw organisatie.

Snel en makkelijk een origineel kerstpakket kiezen

En dat niet alleen, dankzij de uitgebreide, slimme zoekfunctie op onze site vindt u dat originele kerstpakket ook nog eens snel en gemakkelijk. Kies eenvoudig op thema, prijsklasse, productcategorie of trefwoord en u er komt altijd een origineel kerstpakket uitrollen dat aansluit bij uw selectiecriteria!

Niet origineel, maar wel slim: bestel nu uw kerstpakketten!

Neem de proef op de som en probeer het zelf! U bent slechts een paar klikken van een origineel kerstpakket vandaan. Een kerstpakket dat niet alleen origineel is, maar ook nog eens scherp geprijsd en van een uitstekend kwaliteit. Daar kunt u op rekenen. Wij zien uw keuze graag tegemoet en zijn benieuwd met welk origineel kerstpakket u uw medewerkers wilt verrassen!

Selectie uit onze pakketten

product imageKerstpakket Atelier 59

€ 24,00

product imageKerstpakket Chip & dip

€ 25,50

product imageKerstpakket Happy New Year

€ 24,50

product imageKerstpakket Cosy

€ 23,00

product imageKerstpakket Merry Christmas: plus goede doel: Liliane Fonds

€ 34,50

product imageKerstpakket Denim

€ 33,00

champagne tastingKerstpakket Authentic

€ 31,00

VincentKerstpakket Vincent

18 artikel

€ 28,50

CulsariKerstpakket Smakelijk

€ 26,50

Bonuscadeaus

Product toegevoegd

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Wat wilt u nu doen?