Terug

Kerstpakketten met sterke dranken

Bekijk het ruime aanbod aan sterke dranken kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

Kerstpakketten met sterke dranken

Sterke drank kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan sterke drank kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.   

De kerstborrel als cadeau

Tijdens de feestdagen is er elke dag een heerlijk avondmaal om samen van te genieten. Naast eten in overvloed kunnen heerlijk drankjes niet missen aan de eettafel. Uiteraard hebben wij kerstpakketten met heerlijke non-alcoholische drankjes, heerlijke wijnen en diverse soorten biertjes. Maar voor sommige liefhebbers is kerst zonder een échte borrel geen kerst. Speciaal voor deze collega('s) hebben we kerstpakketten met sterke drank. Heerlijk met ijs, om te mixen of gewoon zo uit de fles in het glas. Voor iedereen een heerlijk pakket met natuurlijk de bijpassende snacks. 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

MVO kerstpakketten             
Gadget kerstpakketten             
Hollandse kerstpakketten
Oosterse kerstpakketten 

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box