Terug

Op reis kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bekijk het ruime aanbod aan op reis kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

Op reis kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Op reis kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan op reis kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.     

Bourgondische kerstpakketten met heerlijk eten 

Een ‘op reis kerstpakket’ kan afleiding bieden en inspiratie geven. Deze kerstpakketten zijn een prachtig geschenk om te geven en zeggen: je verdient wat ontspanning. De koffers of tassen die in de pakketten zitten, maken niet alleen de gelukkige ontvanger blij, maar ook de mensen om hem of haar heen. Het is namelijk altijd fijn om iemand terug te zien na een fijn reisje weg: Helemaal opgeladen, fris en vol energie.

Alle pakketten op deze pagina bevatten een trolley of een tas. Sommige Pakketten zijn wat uitgebreider en bieden extra reis gadgets zoals een toilettas of een selfie-stick. Daarnaast wordt er ook altijd wat lekkernijen aan toegevoegd zodat u tevreden op reis kunt met een goed gevuld pakket!

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box