Terug

Het échte traditionele kerstpakket

Bekijk het ruime aanbod aan traditionele kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

Het échte traditionele kerstpakket

Traditionele kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan traditionele kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.   

Traditionele kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer 

Hét traditionele pakket, we kennen het allemaal. Maar wat maakt dit traditionele pakket nu zo herkenbaar? Deze pakketten hebben altijd ene mooie balans tussen lekkernijen en non-food producten. Het traditionele kerstpakket is er écht eentje om thuis te delen. De grote doos openen en samen met het gezin ontdekken wat voor leuke items het dit jaar bevat. 

Waar komt het toch vandaan?

Het zal wellicht verbazen, maar ons traditionele kerstpakket wordt al ongeveer 200 jaar gegeven als blijk van waardering aan het einde van het jaar. De eerste pakketten werden in de 19e eeuw gevuld met brood, chocolademelk, amandelspijs en andere lekkernijen. De boeren gaven dit als geschenk aan inwonende arbeiders zodat zij dit tijdens kerst met het gezin konden delen als zij naar huis gingen. Deze traditie werd al snel breed omarmd en ook uitgebreid met meer producten. 

Wilt u meer lezen over de geschiedenis van het kerstpakket? Bekijk onze blog

 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box