WAT IS PERSOONLIJKE NOOT?


Ons ruime aanbod kerstpakketten maakt dat er voor iedere wens en elk budget een geschikt cadeau te vinden is. Maar zo’n groot assortiment maakt het misschien ook lastig kiezen. Zeker wanneer je rekening wilt houden met de wensen van al je werknemers. Een pakket vinden waar iedereen blij mee is lijkt dan soms ook een onbegonnen opgave. Ons keuzeconcept biedt dé oplossing!

WAT IS HET

Het keuzeconcept van kerstpakkettenkiezer geeft je medewerkers dit jaar de mogelijkheid om zélf hun kerstgeschenk te kiezen. De persoonlijke shop vol kerstgeschenken, die onder andere bestaat uit waardevolle vouchers, prachtige cadeaus, kerstpakketten en belevenissen, zorgt ervoor dat iedere werknemer verzekerd is van een geslaagd kerstgeschenk! Bovendien zorgt de stijlvol verpakte voucher ervoor dat je nog steeds een prachtig geschenk hebt dat je je werknemers persoonlijk kunt overhandigen.HOE WERKT HET?

Het is super simpel. In 4 eenvoudige stappen kunnen je werknemers zelf kiezen
wat ze willen ontvangen.

1. Je bepaalt het bedrag dat je wilt uitgeven per pakket

2. Je medewerkers ontvangen een mooie voucher met een toegangscode

3. Je medewerkers bestellen met de toegangscode in de digitale showroom

4. De gekozen kerstgeschenken worden op het gewenste afleveradres bezorgd

HET ASSORTIMENT

Je kunt kiezen uit een viertal showrooms, welke een waarde vertegenwoordigen van €25,-, €30,-. €35,- of €50,-. Elk van deze digitale showrooms bevat een ruim assortiment prachtige en verrassende kerstgeschenken. Klik hieronder op het budget van uw keuze om bijbehorend assortiment te bekijken.HET GEEFMOMENT

Wanneer je iemand iets cadeau wilt doen is het natuurlijk het leukst dit persoonlijk te overhandigen. Daarom creëren we voor je een uniek geefmoment. Zo krijg je een stijlvolle voucher die geheel op maat wordt gemaakt. Deze voucher is het begin van je geschenk aan je medewerkers. Ook de showroom waarbinnen deze voucher te verzilveren is wordt speciaal voor je op maat gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een look and feel in een door jou gewenst thema, of voorzien van je logo of de kleuren van je huisstijl. Op deze manier creëren we een extra persoonlijk geschenk, wat geven én krijgen nog leuker maakt!

Bonuscadeaus

Product toegevoegd

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Wat wilt u nu doen?