WAT IS PERSOONLIJKE NOOT?


Ons ruime aanbod kerstpakketten maakt dat er voor iedere wens en elk budget een geschikt cadeau te vinden is. Maar zo’n groot assortiment maakt het misschien ook lastig kiezen. Zeker wanneer je rekening wilt houden met de wensen van al je werknemers. Een pakket vinden waar iedereen blij mee is lijkt dan soms ook een onbegonnen opgave. Ons keuzeconcept biedt dé oplossing!

WAT IS HET

Het keuzeconcept van kerstpakkettenkiezer geeft je medewerkers dit jaar de mogelijkheid om zélf hun kerstgeschenk te kiezen. De persoonlijke shop vol kerstgeschenken, die onder andere bestaat uit waardevolle vouchers, prachtige cadeaus, kerstpakketten en belevenissen, zorgt ervoor dat iedere werknemer verzekerd is van een geslaagd kerstgeschenk! Bovendien zorgt de stijlvol verpakte voucher ervoor dat je nog steeds een prachtig geschenk hebt dat je je werknemers persoonlijk kunt overhandigen.HOE WERKT HET?

Het is super simpel. In 4 eenvoudige stappen kunnen je werknemers zelf kiezen
wat ze willen ontvangen.

1. Je bepaalt het bedrag dat je wilt uitgeven per pakket

2. Je medewerkers ontvangen een toegangscode

3. Je medewerkers bestellen met de toegangscode in de digitale showroom

4. De gekozen kerstgeschenken worden op het gewenste afleveradres bezorgd

HET ASSORTIMENT

Je kunt kiezen uit een zestal showrooms, welke een waarde vertegenwoordigen van €15, €25, €30, €35 of €50. Elk van deze digitale showrooms bevat een ruim assortiment prachtige en verrassende kerstgeschenken. Klik hieronder op het budget van uw keuze om bijbehorend assortiment te bekijken.HET GEEFMOMENT

Wanneer je iemand iets cadeau wilt doen is het natuurlijk het leukst dit persoonlijk te overhandigen. Daarom creëren we voor je een uniek geefmoment.
Het geefmoment is afhankelijk van de showroom die u kiest:

  • De 15 euro shop versturen wij uitsluitend digitaal. Men ontvangt geen geefmoment.
  • Als geefmoment versturen wij voor de 25 en 30 euro shop een feestelijke kaart.
  • Als geefmoment versturen wij voor de 35 en 50 euro shop een feestelijke doosje met een leuke verassing.

Bonuscadeaus

Product toegevoegd

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Wat wilt u nu doen?