Terug

De mooiste kerstpakket ideeën

Bekijk hier de laatste ideeën op het gebied van kerstpakketten. Filter eenvoudig op het gewenste thema of aantal producten, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum en tijdstip geleverd wordt.

De mooiste kerstpakket ideeën

Wanneer je je zoektocht naar het juiste kerstgeschenk of kerstpakket begint, start het allemaal met inspiratie. Het zoeken van het juiste geschenk om je waardering te tonen kan niet altijd makkelijk zijn. Maar wij bundelen graag onze kennis om je goed op weg te helpen. 

Dit doen we bijvoorbeeld door al onze pakketten te verdelen in verschillende thema's. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij:

Spaanse kerstpakketten
Humor kerstpakketten
Koffie kerstpakketten

Of klik zelf rustig rond om alle pakketten te ontdekken.

Het juiste idee voor de juiste persoon

Ben je al even bezig, of misschien pas net begonnen? Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en het juiste idee voor een kerstpakket: wij kunnen je helpen. Dit doen we graag persoonlijk maar kan uiteraard ook via onze speciale checklist!!


☐ Hoeveel pakketten heb je nodig? Het is altijd handig om te kijken hoeveel pakketten je nodig hebt. Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van een loonlijst of personeelsapp. 

☐ Wat is het budget? Bekijk hoeveel je uit mag en kan geven voor een uniek geschenk. Dit kan soms ook verschillen per medewerker. Ook is het goed om rekening te houden met de werkkostenregeling die vanaf 1 januari 2020 is verruimd. Lees er alles over in onze blog

Iedereen hetzelfde of uniek per persoon? Er zijn verschillende mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van je pakket. Wil je graag voor iedereen hetzelfde doen? Dit kan teleurstelling voorkomen. Liever persoonlijk per persoon? Schrijf op waar je aan denkt bij ieder persoon. Zo kun je gemakkelijk door onze thema's navigeren om een uniek aanbod te vinden. 

Heb je de checklist afgewerkt? Met deze informatie kun je op pad. Je kunt gaan zoeken naar een pakket wat past en wat de juiste boodschap afgeeft. 

Wij staan voor je klaar

Ons aanbod is uitgebreid. Dit kan soms wat lastig zijn als je het juiste pakket zoekt voor je medewerkers. Daarom staan wij voor je klaar om te helpen met advies. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van een keuze. Niemand kent ons assortiment natuurlijk zoals wij! En wij helpen graag. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »