De mooiste kerstpakket ideeën

Bekijk hier de laatste ideeën op het gebied van kerstpakketten. Filter eenvoudig op het gewenste thema of aantal producten, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum en tijdstip geleverd wordt.

De mooiste kerstpakket ideeën

Kerstpakketten ideeën bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan kerstpakketten. Bent u op zoek naar goede ideeën voor de pakketten van dit jaar? Wij helpen u graag! De leukste pakketten staan hier voor u klaar. 

Diverse pakketten in verschillende categorieën

Wanneer de zoektocht naar het juiste kerstgeschenk of kerstpakket begint, start het allemaal met inspiratie. Het zoeken van het juiste geschenk om waardering te tonen kan niet altijd gemakkelijk zijn. Maar wij bundelen graag onze kennis om u goed op weg te helpen. Het beste kerstpakket idee vind u hier!

Dit doen we bijvoorbeeld door al onze pakketten te verdelen in verschillende thema's. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij:

Spaanse kerstpakketten
Gadget kerstpakketten
Food kerstpakketten

Of bekijk de Beste pakketten van 2023!

U kunt natuurlijk ook zelf rondklikken om alle pakketten te ontdekken.

Het juiste kerstpakket idee voor de juiste persoon

Bent u al even bezig, of misschien pas net begonnen? Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en het juiste idee voor een kerstpakket: wij kunnen helpen. Dit doen we graag persoonlijk maar kan uiteraard ook via onze speciale checklist!


☐ Hoeveel pakketten heeft u nodig? Het is altijd handig om te kijken hoeveel pakketten er nodig zijn. Dit kunt u bijvoorbeeld doen aan de hand van een loonlijst of personeelsapp. 

☐ Wat is het budget? Bekijk hoeveel er kan en uitgegeven mag worden voor een uniek geschenk. Dit kan soms ook verschillen per medewerker. Ook is het goed om rekening te houden met de werkkostenregeling die vanaf 1 januari 2020 is verruimd. Dit maakt het geven van een leuk kerstgeschenk nog leuker, ook voor uw portemonnee. 

Iedereen hetzelfde of uniek per persoon? Er zijn verschillende mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van een kerstpakket. Wilt u graag voor iedereen hetzelfde doen? Dit kan teleurstelling voorkomen. Liever persoonlijk per persoon? Schrijf op waar u aan denkt bij ieder persoon. Zo kunt u gemakkelijk door onze thema's navigeren om een uniek aanbod te vinden. 

Met de informatie die is verzamelend aan de hand van de checklist kunt u gaan zoeken naar een pakket wat past en de juiste boodschap afgeeft. 

Wij staan voor u klaar!

Ons aanbod is uitgebreid. Dit kan soms wat lastig zijn als je op zoek bent naar de juiste kerstpakketten voor je medewerkers. Daarom staan wij voor je klaar om te helpen met advies. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van een keuze. Niemand kent ons assortiment natuurlijk zoals wij! En wij helpen graag. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »