Terug

Tapas kerstpakket

Uw werknemers verrassen met een overheerlijk Tapas kerstpakket? Bij Kerstpakkettenkiezer bent u daarvoor aan het juiste adres. Het is elk jaar opnieuw een uitdaging om een feestelijk kerstpakket te bedenken, waaraan iedereen plezier beleeft. Gelukkig hebben wij voor u het voorbereidende werk gedaan. Op onze website kunt u zien wat onze mogelijkheden zijn. Daarnaast maken wij kerstpakketten op maat als u daar de voorkeur aan geeft. Neem daarvoor ruim op tijd contact met ons op. Wij proberen aan uw wensen te voldoen. Geef uw budget en het aantal kerstpakketten door dat u wilt bestellen en wij gaan graag voor u aan de slag.

Tapas kerstpakketten aanbod

Op deze pagina kunt u het aanbod aan Tapas kerstpakketten bekijken. Overheerlijke Spaanse aperitiefhapjes voor uw medewerkers waarbij ze hun vingers zullen aflikken. Wij werken samen met de beste leveranciers, dus over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken en dat geldt voor ons gehele assortiment. Zoals u wellicht weet zijn de originele kerstpakketten, met eten en drinken, nog steeds populair. U hoeft zich echter niet te beperken tot de zak chips en de fles vruchtensap (ook erg leuk!), maar u kunt dit jaar kiezen voor een tapas kerstpakket. Ook dit pakket zal graag in ontvangst worden genomen. Kijk voor meer informatie en de precieze inhoud naar de omschrijving ervan in onze webwinkel.

Online Tapas kerstpakket bestellen

Bij ons kunt u eenvoudig online een Tapas kerstpakket bestellen. Naar welk kerstpakket uw voorkeur uitgaat, dat maakt niets uit, het bestellen ervan is bij elk kerstgeschenk erg eenvoudig. Bezoek onze website en geniet van het aanbod om vervolgens een keuze te maken en het aantal gewenste pakketten te bestellen. Staat het pakket dat u aan uw medewerkers wilt geven er niet bij? Neem contact met ons op en wij bespreken samen met u de mogelijkheden. Ken uw budget en het aantal benodigde cadeaus en wij komen er samen wel uit. Profiteer van onze ruime ervaring van meer dan 40 jaar!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box