Terug

BBQ & grill kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bekijk het ruime aanbod aan BBQ & Grill kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

BBQ & grill kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

BBQ & grill kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan BBQ en grill kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.  

Een BBQ kerstpakket kan altijd!

Een bbq kerstpakket blijft ieder jaar weer enorm populair. Ook de kerstpakketten met een grill zijn een schot in de roos. Naast het bbq of grill item in het pakket, zijn de pakketten ook gevuld met de perfecte benodigdheden en de lekkerste producten om direct aan de slag te gaan! Want zeg nu zelf, wat gaat er boven een lekkere burger van de bbq?! 

Een kerstpakket met barbecue of grill is wat een echte bourgondiër wil! Een perfect kerstpakket om te schenken aan elke stoere grillmaster, zowel voor mannen als vrouwen. 

De oorsprong van barbecueën

Waar deze heerlijke culinaire bereidingswijze oorspronkelijk vandaan komt, daar zijn de meningen enigszins over verdeeld. Zo is het wel bekend dat barbecueën al werd gedaan in de oertijd. Vlak nadat de bliksem insloeg en er vuur werd ontdekt, ging de oermens barbecueën. Echter gaven ze in de oertijd nog geen kerstpakketten, dus moesten zij het nog doen zonder een bbq kerstpakket.

Nadat de jaren volgden, is barbecueën steeds populairder geworden. Met verschillende bereidingswijzen en tallozen specerijen, blijft barbecueën een échte kunst. Maar wat wel vaststaat, is dat we de BBQ niet meer weg kunnen denken uit ons leven. Vandaar dat een bbq kerstpakket of een kerstpakket grill een geweldig geschenk kan zijn! 

Kerstpakket met barbecue ook leuk in de winter!

Wie zegt dat barbecueën alleen in de zomer kan?! In de zomer gaan we als Nederlanders massaal aan de barbecue, maar ook in de winter wordt het steeds populairder.  Een winter bbq kerstpakket is daarbij ook nog eens erg origineel! 

Tijdens een winter barbecue, worden er vaak andere maaltijden  bereid dan tijdens de zomer. Het klinkt wellicht een beetje gek, maar toch gebeurt het steeds vaker! Daarnaast zijn de kerstpakketten grill ook erg populair, waarmee je eigenlijk binnen kunt barbecueën. Kortom, een bbq kerstpakket of kerstpakket met grill is ideaal voor alle jaargetijden. 

Een aantal tips voor een goede winterbarbecue 

Een winter bbq wordt steeds populairder. Gezellig op een najaarsavond genieten van warme gerechten, gezelligheid en de geur van de barbecue? Wie wil dat niet? Vandaar dat een winter bbq kerstpakket een geweldig geschenk is! Om uw winter barbecue helemaal compleet te maken, hieronder een aantal tips:

 

  • Laat de kinderen marshmallows verwarmen bij een vuurtje! (zorg voor lange stokjes of stokken voor de suikerspin)
  • Ga broodjes bakken boven het vuurtje, eventueel met knakworstjes erin of zoet broodbeleg. 
  • Gepofte aardappels zijn een aanrader voor een winter bbq
  • Maak heerlijke groente spiesjes van bijvoorbeeld paprika, broccoli, champignons, courgettes en uien.
  • Is het erg koud? Zorg dan voor een terrasverwarmer, vuurtje of fleece plaids.
  • Appel met kaneel of banaan met chocolade in aluminium folie is erg lekker voor een winter bbq.

 

Met deze tips heb jij gegarandeerd een succesvolle winter bbq! Deel deze tips met je collega’s wanneer ze een kerstpakket bbq ontvangen. 

Bbq (kerstpakket) voor ieder budget

Barbecueën kan iedereen en ook in ieder budget! Zo kun je er natuurlijk voor kiezen om het beste en duurste vlees bij de slager te halen. Echter, zijn er ook veel heerlijke alternatieven voor een lager budget. Dit geldt overigens ook voor de bbq kerstpakketten. Neem een kijkje tussen de bbq kerstpakketten op onze website, hier staan pakketten voor ieder budget. 

Bbq en grill kerstpakketten assortiment

In het vernieuwde assortiment voorziet Kerstpakkettenkiezer u van een ruime keuze aan BBQ kerstpakketten en Grill kerstpakketten. Uit het aanbod van onze topleveranciers heeft Kerstpakkettenkiezer een selectie gemaakt, zodat u de keuze heeft uit de populairste en meest originele barbecue en grill sets. 

Een passend kerstpakket is het best!

Iedere organisatie is anders en heeft andere behoeften en voorkeuren. Een passend en origineel kerstpakket of kerstgeschenk laat zien dat u echt aan anderen heeft gedacht. En dat zorgt toch net voor dat extra beetje waardering. Zo kan een bbq kerstpakket precies passend zijn voor die ene collega! 

Heeft u bijvoorbeeld collega’s waarvan u weet dat ze echte bbq of grill liefhebbers zijn? Dan weet ik zeker dat u gaat scoren met een kerstpakket bbq of met grill! 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega, maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. We selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. We kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box