Terug

MVO kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bekijk het aanbod MVO kerstpakketten. In deze categorie vindt u onder meer biologische, Fairtrade en Upcycle kerstpakketten. Ook kunt u ervoor kiezen boomprojecten van Treesforall of Stichting KIKA te steunen met uw keuze.

Filters

MVO kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

MVO kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan MVO kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.   

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO kerstpakketten worden in toenemende mate populairder. Maar wat betekent MVO nu eigenlijk en hoe houdt dit verband met een MVO kerstpakket? MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een kenmerk voor producten en/of diensten die worden geleverd waarbij aandacht wordt gegeven aan het milieu en/of sociale kwesties. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een product waarbij men de verpakking kosteloos terug kan sturen naar de fabriek voor hergebruik of een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt. Er zijn talloze vormen van MVO en ook groeit het aan populariteit. Tegenwoordig hebben veel bedrijven in Nederland een MVO-strategie geformuleerd en komen er ook mooie ontwikkelingen voort uit deze strategieën. 

MVO kerstpakketten assortiment

Ook in onze kerstpakketten zoeken wij ruimte voor unieke MVO-gerelateerde producten. In onze categorie MVO kerstpakketten vindt u onder anderen biologische, Fairtrade en Upcycle kerstpakketten. Met de Upcycle pakketten is het mogelijk om verpakkingen een tweede leven te geven als bijvoorbeeld een boekenlegger, ansichtkaart of bloemenvaasje om verspilling te verminderen. Daarnaast kunt u boomprojecten van TreesForAll steunen, check www.treesforall.nl, en bijdragen aan een gezonde en groene aarde. 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box