Terug

MVO kerstpakket

Bekijk het aanbod MVO kerstpakketten. In deze categorie vind je onder meer biologische, Fairtrade en Upcycle kerstpakketten. Ook kan je ervoor kiezen boomprojecten van Treesforall of Stichting KIKA te steunen met uw keuze.

Filters

MVO kerstpakket

MVO kerstpakketten

MVO kerstpakketten worden in toenemende mate populairder. Maar wat betekent MVO nu eigenlijk en hoe houdt dit verband met een MVO kerstpakket? MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een kenmerk voor producten en/of diensten die worden geleverd waarbij aandacht wordt gegeven aan het milieu en/of sociale kwesties. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een product waarbij je de verpakking kosteloos terug kan sturen naar de fabriek voor hergebruik of een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt. Er zijn talloze vormen van MVO en is ook steeds meer in trek. Tegenwoordig hebben veel bedrijven in Nederland een MVO-strategie geformuleerd en komen er ook mooie ontwikkelingen voort uit deze strategieën. 

MVO kerstpakketten assortiment

Ook in onze kerstpakketten zoeken wij ruimte voor unieke MVO-gerelateerde producten. In onze categorie MVO kerstpakketten vind je onder anderen biologische, Fairtrade en Upcycle kerstpakketten. Met de Upcycle pakketten is het mogelijk om verpakkingen een tweede leven te geven als bijvoorbeeld een boekenlegger, ansichtkaart of bloemenvaasje om verspilling te verminderen. Daarnaast kan je boomprojecten van TreesForAll steunen, check www.treesforall.nl, en bijdragen aan een gezonde en groene aarde. Graag een goed doel steunen? Dit jaar hebben we een speciaal pakket: KIKA Beregoed! Steun onderzoekswerk van Stichting KIKA met deze keuze.

 

We hebben verschillende thema's. Bekijk ook eens:

Spaans Kerstpakket             Gadget kerstpakket           Kerstpakket voor mannen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »