Terug

Rituals kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Het nieuwe Rituals kerstpakket wordt momenteel samengesteld en is binnenkort beschikbaar in de webshop van kerstpakkettenkiezer!

Filters

Rituals kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Rituals kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Rituals kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Het merk Rituals

In 2000 werd in Nederland in een kelder in Amsterdam het merk Rituals opgericht. 21 jaar later is het bedrijf niet meer weg te denken uit de winkelstraten en is het inmiddels verkrijgbaar in 27 landen wereldwijd. De herkenbare verdeling van verschillende productlijnen in rituelen met vaak Oosterse oorsprong zorgen voor een mooi luxe product. 

Naast dat Rituals probeert om het leven van alledaagse mensen fijner te maken met de rituelen, zetten ze zich ook sterk in voor een goede wereld. Zo zijn de producten van Rituals  niet op dieren getest en bevatten de body crèmes en producten voor gezichtsverzorging voor 90% natuurlijke producten. Met het streven om dit in 2023 voor het hele assortiment te kunnen zeggen. Ook heeft Rituals het doel om vanaf 2025 enkel nog producten te verkopen welke navulbaar, recyclebaar en/of gemaakt zijn van gerecyclede materialen. 

De rituelen voor ontspanning en zelfverzorging

De producten van Rituals zijn verdeeld in verschillende rituelen, elk met een eigen focus. In deze categorie treft u voor elk ritueel verschillende pakketten. Zo is er altijd een pakket binnen de prijsklasse die u zoekt. De rituele zijn er zowel voor de heren als dames in verschillende uitvoeringen. Zo geeft u echte ontspanning cadeau!

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Biologische & Fairtrade kerstpakketten 
Luxe kerstpakketten 
Thee kerstpakketten 
Italiaanse kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box