Wat zijn 3 must haves in een kerstpakket?

  • 16 / 09 / 2022 0
Wat zijn 3 must haves in een kerstpakket?

Wat zijn 3 must haves in een kerstpakket?

Komt kerst er bijna aan en vind je het lastig om een leuk kerstcadeau te bedenken? Probeer dan te bedenken waar degene van houdt. Vraag het direct aan degene als je het echt niet weet. Het is natuurlijk ook leuk wanneer het een verrassing blijft. Denk aan verschillende hobby’s die de persoon heeft en bedenk daar een leuk cadeau bij. Maak een kerstpakket met allerlei leuke producten om altijd een geslaagd kerstgeschenk te geven. Ben je benieuwd wat zeker niet kan missen in het kerstpakket? We vertellen het hier. 

Wat doe je in een kerstpakket

Ga voor een persoonlijk en origineel kerstpakket. In een traditioneel kerstpakket zitten vaak veel borrelhapjes en heerlijke drank. Kies borrelhapjes die niet te standaard zijn en maak het pakket helemaal duurzaam. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ben je van plan om het pakket aan je medewerkers te geven? Met een duurzaam kerstpakket geef je meteen een goed voorbeeld dat het belangrijk is om je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Typische kerst producten. 

Een musthave wat zeker niet kan ontbreken in een kerstpakket zijn typische kerst producten. Denk dan aan chocolademelk, marshmallows en een mok met een mooie persoonlijke foto erop. Voeg ook leuke items toe die je kunt gebruiken met het koude weer. Denk dan aan een leuke muts of een slee voor in de sneeuw. Zorg dat je het kerstpakket op tijd laat bezorgen zodat de producten tijdens de kerst gebruikt kunnen worden. Weet je dat iemand houdt van koken tijdens de kerst? Zorg dat je dan leuke keukenspullen in het pakket toevoegt. 

Laat de persoon zelf kiezen

Vooral wanneer je de kerstpakketten aan meerdere mensen wilt geven is het lastig om er voor iedereen wat persoonlijks in te doen. Laat ze daarom zelf kiezen wat ze leuk vinden om te doen. Voeg een cadeaubon toe waarmee ze zelf kunnen kiezen wat ze doen. De ene kiest namelijk voor een dagje weg en de andere wil graag een bepaald product. De cadeaubon moet wel een onderdeel zijn van het pakket en deze moet je niet los geven. Mensen komen namelijk meteen in de kerststemming wanneer ze een mooi kerstpakket ontvangen. 

Voeg een fles bubbels toe

Geef een kerstgeschenk cadeau wanneer je diegene wilt bedanken of een stukje waardering wilt uitspreken. Een laatste musthave die niet mag ontbreken is een mooie fles champagne. Vier samen het jaar wat jullie hebben gehad. Knal samen het nieuwe jaar in en sta stil bij alle hoogte- en dieptepunten. Voeg een mooi persoonlijk bericht toe om het kerstpakket helemaal af te maken. Zorg dat mensen met een fijn gevoel de feestdagen ingaan. 

Hoeveel kost een kerstpakket?

Bedenk vooraf aan hoeveel mensen je het kerstpakket gaat geven. Ben je van plan om een zakelijk kerstpakket te geven? Gemiddeld ligt het dan tussen de 35 en 50 euro wat het per kerstpakket kost. Wil je een kerstpakket zelf maken en juist aan een dierbare geven? Bepaal dan zelf hoeveel geld je eraan wilt uitgeven. Het voordeel is dat je allerlei producten kunt samenvoegen en het er dan meteen feestelijk uitziet. Een persoonlijk en origineel kerstpakket doet het altijd goed. Zorg dat je op tijd begint met de inkopen in de winkel of online, rond de kerstperiode is het namelijk altijd druk.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »