Terug

Alle themapakketten van Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Themapakketten. Kies eenvoudig een thema binnen ons kerstpakketten assortiment en begin uw zoektocht.

Filters

Alle themapakketten van Kerstpakkettenkiezer

Themapakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan themapakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.  

Een kerstpakket of themapakket? 

Kerstpakketten zijn uiteraard een van de mooie herkenbare elementen van kerst. Alleen de inhoud van kerstpakketten zijn zeker niet altijd enkel bedoeld voor kerst. Zo zijn er inmiddels al veel themapakketten met mooie producten die anders zijn dan die van een écht kerstpakket. Het leuke aan themapakketten is dat er juist héél veel variatie in kan zitten. Van Piña Colada tot Glühwei en van Aziatisch tot koffie: alles kan in een themapakket!

Waarom kiezen we voor themapakketten?

Kerstpakkettenkiezer biedt zowel traditionele kerstpakketten als themapakketten aan. Kerstpakketten zijn écht bestemd voor het geven van een stukje waardering rondom Kerstmis. Door de inhoud zijn themapakketten zeker geschikt voor kerst, maar niet enkel exclusief voor kerst. 

Een themapakket brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunnen themapakketten door heel het jaar heen gegeven worden. Een ander groot voordeel van de pakketten is de persoonlijke kant van het pakket. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de doelen van het bedrijf of juist de ervaringen van het afgelopen jaar mee te nemen in de keuze van het pakket. Denk aan een mooi koffiepakket om te verwijzen naar al die drukke avonden waar een project nog werd afgerond. Of een pakket met sportspullen omdat het team dit jaar gezondheid op één heeft gezet. 

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om per medewerker een gepast themapakket te kiezen en zo nog een extra stukje persoonlijke waardering door te laten schemeren in het cadeau. De perfecte afsluiter van het jaar, of een mooie verrassing tijdens het jaar!

Themapakketten in diverse prijscategorieën

Jaarlijkse stellen wij met zorg een assortiment samen waarbij er voor elk budget en in elke prijscategorie mooie themapakketten beschikbaar zijn. Zo heeft u de mogelijkheid om binnen uw budget het perfecte pakket te vinden. Ook zijn er veel pakketten samengesteld in diverse prijsklasse. Zo kunt u gemakkelijk kiezen tussen de diverse variaties van pakketten. 

Begin uw zoektocht naar het perfecte pakket in de juiste prijscategorie, of kies een thema en selecteer aan de linkerkant gemakkelijk uw budget. Zo kunt u gericht en goed zoeken om het perfecte pakket te vinden.  

Bekijk hieronder de diverse thema's die we voor u samen hebben gesteld:

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box