Kerstpakketten 2022

Ook dit jaar staat Kerstpakkettenkiezer voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten. Wij selecteren ons aanbod bij de beste leveranciers van Nederland, zodat u altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit kerstpakketten. Komt u er niet helemaal uit? We helpen graag bij het selecteren van de mooiste pakketten en denken mee over mogelijkheden om uw pakket te personaliseren. 

Een ruim aanbod aan kleine en grote kerstpakketten

Bent u op zoek naar een groot of klein kerstpakket? En wat is uw budget? Het assortiment aan originele kerstpakketten is overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën, waardoor u makkelijk vindt waarnaar u op zoek bent. Ga je voor een home & living kerstpakket, luxe verzorgingsproducten of leuke spellen? Er is voor ieder wat wils, neem ook een kijkje tussen de top kerstpakketten van 2022. Bekijk ons assortiment, zet kerstmuziek op, maak een kop warme chocomel en u begeeft zich binnen no time in de kerstsfeer! 

Wij zijn Kerstpakkettenkiezer

Wij als Kerstpakkettenleverancier hebben passie voor kerst én kerstpakketten. Deze passie delen we graag. Kerst is hét moment voor het geven van een uniek cadeau en wij zijn graag onderdeel van dit moment. Terwijl de rest van Nederland nog niet nadenkt over kerst, zijn wij al vroeg in het jaar bezig met het samenstellen van de mooiste kerstpakketten. We kijken naar de trends van het moment, maar nog meer gebruiken we onze eigen passie en ervaring. Op deze manier creëren we unieke pakketten waardoor de ontvanger zich echt gewaardeerd voelt.

Checklist voor het kiezen van een kerstpakket

Ben je al even bezig met het zoeken naar een kerstpakket en heb je hulp nodig bij de zoektocht? Naast dat we je graag persoonlijk helpen, vind je hieronder ook een handige checklist die je op weg helpt.

Hoeveel kerstpakketten heb je nodig?

Het is altijd handig om vooraf na te gaan hoeveel pakketten je nodig hebt. Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van een loonlijst of personeelsapp. Bestel je vroeg in het jaar? Dan is het wellicht handig om een pakket extra te bestellen voor het geval dat er een extra medewerker in dienst komt.

Wat is het budget voor je kerstpakketen of medewerkers?

Ga na hoeveel je uit mag en kan geven voor een uniek geschenk. Dit kan soms verschillen per medewerker. Ook is het goed om rekening te houden met de werkkostenregeling die vanaf 1 januari 2020 is verruimd. Hierdoor mag je meer uitgeven aan extra’s voor je personeel zonder dat je er belasting over betaald. Lees er alles over in onze blog.

Iedereen hetzelfde kerstpakket of uniek per medewerker?

Ga je liever voor een persoonlijk kerstcadeau in plaats van eenzelfde cadeau voor alle medewerkers? Verzamel dan eerst de essentiële gegevens en denk vervolgens na over de inhoud van het pakket. Misschien heb je hier al wel een idee bij, maar misschien ook niet. Stel jezelf de volgende vragen:
- Is er een specifiek thema wat past bij mijn bedrijf wat ik graag wil toepassen?
- Is er een bepaald product wat ik graag in een pakket zou willen hebben?
- Moet er rekening worden gehouden met de bedrijfscultuur?
- Wil ik een kerstpakket met vooral food of non-food producten? Of juist een goede combinatie hiervan?
- Zijn er bepaalde onderwerpen die spelen bij mijn medewerkers wat van invloed is op de inhoud van het pakket?

Als je antwoord hebt gegeven op al deze vragen heb je een mooie berg informatie verzameld. Nu is het tijd om het assortiment te gaan bekijken. Bekijk op je gemak alle pakketten (want het zijn er nogal wat) en maak een keuze! Een pakket gevonden wat past maar niet helemaal perfect is? Misschien kunnen wij je helpen, bijvoorbeeld door een specifiek product toe te voegen of een persoonlijk bedankbriefje. Wij kijken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de perfecte keuze maakt.

Je kerstpakket laten bezorgen

Bestel jij kerstpakketten via Kerstpakkettenkiezer.nl? Dan kies je zelf op welke dag je de pakketten ontvangt, zodat ze op tijd binnen zijn voor de uitreiking. We leveren kerstpakketten tot en met 21 december. Genoeg tijd dus om het perfecte kerstpakket te vinden!

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Het kiezen van een kerstpakket is niet altijd makkelijk. Vraag kosteloos een offerte aan of vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van je informatie en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment.

Deze klanten gingen u voor

 • Apollo
 • DHL
 • Nederstaete
 • Rijkswaterstaat
 • Tennet
 • Uni
 • Apollo
 • DHL
 • Nederstaete
 • Rijkswaterstaat
 • Tennet
 • Uni
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box