Terug

Grootste pakketten voor een mooi geefmoment

Bekijk het ruime aanbod van XL kerstpakketten. Filter eenvoudig op het gewenste thema of aantal producten in het kerstpakket, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum en tijdstip geleverd wordt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Grootste pakketten voor een mooi geefmoment

XL kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan XL kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.    

Een kerstpakket met éxtra veel om van te genieten 

Een doos vol leuke dingen waar geen einde aan lijkt te komen! Onze extra large pakketten zijn tot de rand gevuld met mooie producten en lekkernijen. Het ideale geschenk om iemand mee te verwennen én mee te bedanken.

Binnen deze categorie zijn de pakketten zeer divers. We hebben namelijk grote kerstpakketten met extra veel inhoud binnen alle thema's. In deze categorie hebben we deze samengevat en bij elkaar gezet. Bekijk rustig het ruime aanbod aan XL pakketten. Zo zijn er pakketten ideaal voor een borrel, maar hebben we ook pakketten voor een verwenavondje op de bank of juist om te delen met anderen onder het genot van een spelletje. Zo hebben wij een XL kerstpakket naar keuze voor iedereen!

 

 

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box