Terug

Privacy Policy

Privacy statement Kerstpakkettenkiezer

De bescherming van je persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons. Wij van Kerstpakkettenkiezer gaan daarom zo zorgvuldig mogelijk om met alle gegevens die wij ontvangen. Uiteraard houden we ons hierbij aan alle geldende regels omtrent gegevensbescherming en privacy en maken wij gebruik van de adviezen vanuit de Autoriteit Persoonsgegevens omtrent dit onderwerp.

In de onderstaande verklaring geven wij inzicht in hoe wij omgaan met de ontvangen persoonsgegevens, maar ook welke persoonsgegevens wij hoe verzamelen. Mochten er na het lezen van dit statement vragen of opmerkingen zijn kun je via deze pagina contact met ons opnemen. Wij beantwoorden de vragen graag!

www.kerstpakkettenkiezer.nl is een onderneming van Gift & Co B.V. gevestigd aan Nieuwe Emmasingel 12-14 5611 AM Eindhoven. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de KVK onder 64306674.
Daarbij draagt Gift & Co B.V. de verantwoordelijkheid voor omgang met persoonsgegevens.

Dit Privacy Statement is van toepassing op alle persoonsgegevens die Kerstpakkettenkiezer verwerkt.

Welke gegevens worden er verzameld?

Bij plaatsen van een bestelling of aanvraag van een offerte
Bij het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een offerte op onze website worden de volgende gegevens verzameld:
- Naam
- Postadres
- Factuuradres
- Email
- Telefoonnummer
- Inhoud bestelling of inhoud aanvraag offerte

Bij bezoek aan website zonder plaatsen van een bestelling
Bij het bezoeken van onze website wordt de gebruiker gevraagd of deze cookies met ons wil delen. Wanneer de klant kies om deze cookies niet te delen worden er geen persoonsgegevens verzameld, mits er hierna een bestelling wordt geplaatst.

Bij het accepteren van de cookies wordt er een stukje code op de computer opgeslagen zodat andere internetpagina’s kunnen inzien wat de bezoekershistorie is. Hierbij krijgen wij of andere partijen geen inzicht in uw naam, adres of e-mailadres.

Voor meer informatie en uitleg over Cookies verwijzen wij u graag naar ons Cookie statement.

Bij telefonisch contact
Bij telefonisch contact zullen wij de naam en het telefoonnummer noteren aan het begin van het gesprek. Wanneer later contact niet nodig is zullen wij deze gegevens na het gesprek direct verwijderen.

Bij klachten omtrent een bestelling hebben wij reeds de gegevens zoals hierboven vernoemd verzameld. Mocht u een offerte willen ontvangen verzamelen wij telefonisch de gegevens zoals hierboven genoemd bij het eerste kopje.

Bij mail contact
Wanneer er contact is via mail worden enkel de in de mail gedeelde gegevens bewaard op onze mailserver. Deze gegevens worden enkel bij het plaatsen van een bestelling of ontvangen van offerte in ons customer service systeem opgeslagen.

Bij chat contact
Bij het starten van een chat kan de websitebezoeker zelf kiezen welke gegevens er worden gedeeld. Hier kan bijvoorbeeld een naam, emailadres of telefoonnummer worden gedeeld. Mocht u een offerte willen ontvangen of bestelling willen plaatsen vanuit de chat verzamelen wij de hierboven genoemde gegevens. Na het gesprek bewaren wij een transcriptie van het gesprek met de door u gedeelde gegevens.

Hoe beschermen wij de gegevens?
Kerstpakkettenkiezer neemt veel maatregelen om persoonsgegevens te beveiligen. Dit gebeurd zowel op organisatorisch gebied, waarbij goed wordt gekeken wie toegang heeft tot gegevens, als op technisch gebied waarbij gegevens altijd beveiligd zullen zijn. Door middel van een strenge toegangscontrole beschermen wij alle gegevens en zorgen wij dat deze enkel toegankelijk zijn voor medewerkers waarbij dit strikt noodzakelijk is. Dit proces blijven wij innoveren waarbij wij rekening houden met de technologische vooruitgang.

Hoe lang bewaren wij de gegevens?
Bij wet zijn wij verplicht om alle gegevens omtrent onze bestellingen tenminste 7 jaar te bewaren. Informatie welke nuttig is voor Kerstpakkettenkiezer zal langer bewaard worden. Denk hierbij aan een gemiddelde orderwaarde voor analyse of de persoonsgegevens van een jaarlijks terugkerende klant.

Iedereen kan ons altijd en ten alle tijden contacteren persoonsgegevens te laten verwijderen. Wij zullen dit altijd doen zonder vraag naar uitleg. Ook zorgen wij ervoor dat uw gegevens in dit geval worden verwijderd bij eventuele externe dienstverleners zoals hieronder uitgelegd.

Met wie delen wij de gegevens?
Wij zullen gegevens niet verkopen voor commerciële doeleinden of onnodig delen met derden.
Echter zijn wij genoodzaakt om gegevens te delen als wij hiertoe wettelijk worden verplicht door de hiertoe bevoegde instanties.

Uw gegevens kunnen worden opgeslagen door externe dienstverleners welke Kerstpakkettenkiezer bedienen. Hierbij worden enkel noodzakelijke gegevens gedeeld en worden overeenkomsten gesloten met de partijen waarin wordt vastgelegd dat deze gegevens enkel gebruikt mogen worden voor de hieronder benoemde doeleinden van Kerstpakkettenkiezer. Gegevens zullen nooit gedeeld worden met externe partijen die deze gegevens gebruiken voor eigen gewin.

Bij externe dienstverleners die Kerstpakkettenkiezer bedienen bedoel wij bedrijven die ons helpen in de uitvoering van:

  • Verzending van nieuwsbrieven
  • Customer service (chat, telefonie)
  • Offerte aanvragen
  • Financiële dienstverlening

Waarvoor gebruiken jullie mijn gegevens?
Gegevens worden enkel binnen de regels en richtlijnen van de AVG gebruikt. Voor Kerstpakkettenkiezer betekent dit dat wij gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

Nieuwsbrief verzenden
Wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst of zich in heeft geschreven voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Uitschrijven is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf of door contact op te nemen.

Telefonisch contact
Bestaande klanten kunnen gebeld worden voor een persoonlijk aanbod. Wil je liever niet gebeld worden? Dit kun je bij ons aangeven zonder reden, wij zorgen ervoor dat je niet langer wordt gecontacteerd.

Analyse
Jaarlijks gebruiken wij de gegevens van bestellingen voor het inzichtelijk maken van trends. Hierbij maken wij gebruik van het aantal kerstpakketten, de totale orderwaarde en de prijs per kerstpakket.

Wijziging of verwijdering van gegevens
Klanten hebben recht op inzage, verbetering, aanvulling of verwijdering van afscherming van persoonsgegevens zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit betekent dat je gemakkelijk contact met ons op kunt nemen via [email protected] of telefonisch om een verzoek van wijziging of verwijdering in te dienen. Deze zullen wij altijd zonder opgave van reden honoreren.

Wijziging Privacy statement
Het privacy statement van Kerstpakkettenkiezer kan soms gewijzigd worden als nieuwe ontwikkelingen hier aanleiding toe geven. Hieronder is de laatste datum van wijziging van het statement in te zien.

Laatste datum van wijziging 14-4-2021

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box