Seizoensactie 2023

Seizoensactie 2023

Plaats nu je bestelling binnen de actieperiode met een minimum orderwaarde van €1000,- ex. BTW en ontvang een €50,- giftcard. De seizoensactie biedt u drie mogelijke giftcards om uit te kiezen. De Bol.com cadeaukaart (Gratis_BOL), de keuze cadeaukaart (Gratis_KEU) en als derde optie de fashion cadeaukaart (Gratis_FAS). 

Actieperiode: 14 augustus t/m 29 september 2023

De giftcard zal digitaal worden verzonden naar het bij de order opgegeven e-mailadres. Deze wordt verzonden de dag ná dat de kerstpakketten worden geleverd. 
De kaart is naar eigen inzicht uit te geven. Bij een orderbedrag groter dan het bedrag op de giftcard dient het restbedrag door de besteller afgerekend te worden. 

Voorwaarden:

- Maximaal één deelname per bezorgadres

- Maximaal één code inwisselen per order

- Minimum orderwaarde €1000,- ex. BTW en exclusief verzendkosten. 

- Bestellen binnen de actieperiode 14 augustus 2023 - 29 september 2023 met de hierboven genoemde code

- Minimale leeftijd voor deelname 18 jaar. 

- De giftcard heeft een beperkte houdbaarheid waarbij Kerstpakkettenkiezer niet aansprakelijk is voor het verlopen van de houdbaarheid. Ook is de waarde van een verlopen kaart niet te verhalen bij kerstpakkettenkiezer. 

- De giftcards voor alle organisaties zijn 2 jaar geldig en zal worden geactiveerd op de dag ná het ontvangen van de bestelling.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »