De meest originele kerstpakketten!

Bekijk het ruime aanbod van onze originele kerstpakketten. Filter eenvoudig op het gewenste thema of aantal producten in het kerstpakket, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum en tijdstip geleverd wordt.

Filters

De meest originele kerstpakketten!

Originele kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan originele kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.   

Wat is een origineel kerstpakket?  

Kerstpakketten zijn een al sinds de 19e eeuw een gekoesterde traditie. Het ontvangen van het eerste kerstpakket is altijd een mooi moment. Maar door de populariteit van het kerstpakket vinden wij het belangrijk om ook altijd originele kerstpakketten samen te stellen. Zo is het in ontvangst nemen en geven van het pakket jaarlijks een grote verrassing en zal de inhoud ook altijd verbazen. 

Vernieuwd assortiment met originele kerstpakketten 

Jaarlijks stellen wij een nieuw en origineel assortiment samen op het gebied van kerstpakketten. Hierbij kijken wij uiteraard altijd naar de laatste trends en ook naar de populairste pakketten van de afgelopen jaren. Of het nu het jaar van de wokpan is, tijd voor een kerstpakket met een trolley of juist een pakket met de focus op gezondheid, wij zorgen jaarlijks voor een nieuwe en unieke invulling. 

Naast de jaarlijks terugkerende producten, welke wij telkens in een nieuw jasje steken, komen er ook elk jaar nieuwe producten op de markt welke geschikt zijn voor een origineel kerstpakket. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke trends er spelen. Hierdoor vind u bij ons altijd een origineel kerstpakket dat past bij uw organisatie.

Een origineel kerstpakket voor elk budget

Naast dat een kerstpakket origineel moet zijn, is uiteraard ook de prijs belangrijk. Met zorg stellen wij elk jaar een assortiment samen uit het overweldigende assortiment van onze partners. Daarbij is er voor elk interesse gebied en voor elk budget een mooi en origineel kerstpakket. Zo kunt u de ontvanger verrassen met een prachtig gebaar. 

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »