Biologische en Fairtrade kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bekijk het ruime aanbod aan biologische en Fairtrade kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

Biologische en Fairtrade kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Biologische en Fairtrade kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer vindt u de mooiste biologische en Fairtrade kerstpakketten voor uw werknemers. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan biologische en Fairtrade producten om hun steentje bij te dragen aan de wereld. We hebben een ruim aanbod van biologische en Fair trade kerstpakketten waaruit u kunt kiezen. 

Wat zijn biologische en Fairtrade producten?

De kerstpakketten van Kerstpakkettenkiezer bevatten niet alleen leuke cadeaus, maar ook producten die gemaakt zijn met oog op het milieu en dierenwelzijn. Zo zijn er biologische voedingsmiddelen en cosmetica in de kerstpakketten te vinden. Daarnaast worden er producten met het Fairtrade keurmerk aangeboden, de boeren en arbeiders die deze producten maken, krijgen een eerlijke prijs voor hun werk. Op deze manier draagt Kerstpakkettenkiezer bij aan een betere wereld en zorgt het voor mooie en verantwoorde kerstpakketten.

Biologisch en Fairtrade kerstpakketten assortiment

Het assortiment aan kerstpakketten biologisch is uiteenlopend en omvat onder andere Fairtrade thee, biologische wijn, Fairtrade chocolade, biologische en organische chips en gave non-food producten. Bij Kerstpakkettenkiezer hebben we kerstpakketten samengesteld waarbij rekening is gehouden met het welzijn van mens en dier. Het filteren op de website maakt het gemakkelijk om het perfecte kerstpakket biologisch te vinden dat past bij uw wensen.

Kerstgeschenken voor uw personeel

Met onze biologische kerstgeschenken voor uw personeel laat u als organisatie zien dat jullie maatschappelijk betrokken zijn en niet staan achter producten waar mogelijk slavenarbeid of kinderarbeid aan te pas is gekomen. Het is een boodschap die goed aankomt bij uw personeel. 

Het geven van een biologisch en origineel kerstpakket is niet alleen een mooi gebaar, maar ook een teken van waardering. U laat zien dat u om uw werknemers geeft en dat u wilt bijdragen aan een betere wereld. Het kiezen van een origineel kerstpakket speciaal biologisch is dus niet alleen goed voor het milieu en de producenten, maar ook voor de relatie met uw werknemers.

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Originele kerstpakketten en leuke kerstcadeaus

Bij Kerstpakkettenkiezer vindt u niet alleen biologische kerstgeschenken voor uw personeel, maar ook originele kerstpakketten en leuke kerstcadeaus voor uw medewerkers, collega's of relaties. Of u nu op zoek bent naar een luxe kerstpakket met exclusieve producten of een kleiner en origineel kerstpakket met lekkernijen, bij Kerstpakkettenkiezer bent u aan het juiste adres.

Onze originele kerstgeschenken voor uw personeel en leuke kerstcadeaus zijn met zorg samengesteld en passen bij verschillende smaken en interesses. Zo hebben we bijvoorbeeld pakketten met lekkere delicatessen, maar ook pakketten met duurzame cadeaus en zelf grappige of sportieve items.

Daarnaast kunt u bij een grote bestelling ook bij ons terecht voor het personaliseren van kerstpakketten en cadeaus. Zo kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen of het pakket laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Oog voor duurzaamheid, kwaliteit en originaliteit

Met onze originele kerstpakketten en leuke kerstcadeaus geeft u niet alleen een mooi cadeau, maar laat u ook zien dat u oog hebt voor duurzaamheid, kwaliteit en originaliteit. Kortom, bij Kerstpakkettenkiezer vindt u alles om uw medewerkers, collega's of relaties te verrassen tijdens de feestdagen.

Kerstpakketten op maat

Wilt u graag een kerstpakket op maat laten maken voor uw organisatie? Ook dat is mogelijk bij Kerstpakkettenkiezer. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket op basis van uw wensen en budget. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een thema dat aansluit bij de kernwaarden van uw organisatie of stel een pakket samen met specifieke producten die passen bij de interesses van uw medewerkers. 

Bij Kerstpakkettenkiezer staan we klaar voor een persoonlijke en professionele service, zodat u een uniek en bijzonder kerstpakket kunt geven aan uw werknemers, collega's of relaties. Neem gerust contact met ons op

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »