Terug

Biologische en Fairtrade kerstpakketten

Biologische en Fairtrade kerstpakketten
Hechten jij en je personeel veel waarde aan eerlijke producten? Bekijk dan ons ruime aanbod aan biologische en Fairtrade kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, prijs of kleur van het kerstpakket

Filters

    Geen producten gevonden...

Biologische en Fairtrade kerstpakketten

Biologisch en Fairtrade kerstpakket

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan biologische en Fairtrade producten. Maar wat houdt dat nu precies in? Fairtrade staat voor 'eerlijke handel'. Handel is namelijk niet altijd eerlijk. Zo geldt voor veel boeren dat de prijs van hun product zo laag is dat ze er niet van kunnen leven of hun gezin van kunnen onderhouden. Hebben producten het Fairtrade-keurmerk dan kan je dat herkennen aan het logo en krijgen bijvoorbeeld koffieboeren een prijs voor hun product die representatief is voor de kosten die ze hebben gemaakt. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat arme boeren, die relatief machteloos tegenover het geweld van de internationale handel staan, een juiste prijs krijgen voor het werk dat ze leveren. Biologisch betekent dat er bij het maken van producten en/of diensten rekening wordt gehouden met het milieu en dierenwelzijn.

Fairtrade en biologische producten worden steeds populairder en dit zien we ook terug bij Kerstpakkettenkiezer. De vraag naar biologische en Fairtrade kerstpakketten groeit! En dat is positief, want als organisatie laat je daarmee zien dat je maatschappelijk betrokken bent en dat je niet staat achter producten waar mogelijk slavenarbeid of kinderarbeid aan te pas is gekomen. En die gedachten steunen wij graag!

Biologisch en Fairtrade kerstpakketten assortiment

Op zoek naar een (h)eerlijk biologisch kerstpakket voor je werknemers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouwde kerstpakketspecialisten met oog voor kwaliteit en verstand van verwennen stellen de beste biologische kerstpakketten voor jou samen. Vraag je je af wat er dan in zo’n biologisch of Fairtrade kerstpakket zit? Het aanbod is uiteenlopend, denk hierbij aan Fairtrade thee, biologische wijn, Fairtrade chocolade, biologische-organische chips en noten. Benieuwd naar ons assortiment verantwoorde, biologische producten? In deze categorie vind je alle zorgvuldig samengestelde kerstpakketten, waarbij rekening is gehouden met het welzijn van mens en dier.

Bekijk hieronder andere thema kerstpakketten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »