Terug

Verzenden & retourneren

Verzending

De bestelling wordt bezorgd op een dag en adres naar keuze. De bezorging wordt doorgaans geleverd per pallet op de benedenverdieping van het door jou opgegeven verzendadres. Het kan voorkomen dat je pakketten door meerdere bezorgdiensten geleverd worden omdat wij samenwerken met verschillende leveranciers. Wil je graag weten of jouw pakketten door meerdere bezorgdiensten worden geleverd? Bekijk dan de volgende informatie op je factuur:

1. Zijn de eerste drie letters van de artikelcode bij ieder pakket hetzelfde? Dan heeft u pakketten van één leverancier en worden de pakketten in één keer geleverd. 
2. Zijn de eerste drie letters van de artikelcode bij de pakketten verschillend? Dan heeft u pakketten van meerdere leveranciers en worden de pakketten op meerdere momenten op de door u gekozen dag geleverd. 

Transportkosten

Voor het leveren van de pakketten binnen Nederland wordt een bedrag van €45,- in rekening gebracht. Leveren in België is ook mogelijk, hiervoor bedragen de transportkosten €70,-. Bij een bestelling boven de €600,- ex. BTW betalen wij de bezorgkosten* voor u.

Huis-aan-huis bezorging is gezien extreme drukte beperkt mogelijk. Neem contact op met ons team voor de mogelijkheden.

*M.u.v. huis-aan-huis levering

Retourneren

De wet 'Koop op afstand' die retourneren mogelijk maakt voor consumenten bestaat niet voor zakelijke klanten.

Voor consumenten gelden de volgende voorwaarden:

  • Producten kunnen retour worden genomen binnen een zichttermijn van 14 dagen. Dit betekent dat je vanaf het moment van bestellen 14 dagen de tijd hebt om het product te retourneren. Neem hiervoor eerst contact op met ons team via [email protected]
  • Kosten voor retourzendingen worden niet vergoed door Kerstpakkettenkiezer.nl
  • Binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending zorgen wij ervoor dat je het verschuldigde bedrag terug ontvangt via de betaalmethode waar je bij aankoop gebruik van hebt gemaakt, mits de retourzending een geldige reden heeft.

Voor meer specifieke informatie omtrent de wet 'Koop op afstand' verwijzen wij u naar de website van de Consumentenbond.

Reden voor retour:

  • Het product is niet op de gewenste afleverdatum aangekomen
  • Het geleverde product komt niet overeen met de bestelling

Is er een product in gebreken, bijvoorbeeld beschadigd of kapot? Dan vragen wij je contact met ons op te nemen zodat we een geschikte oplossing kunnen vinden. 

Algemene voorwaarden 2020

Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »