Terug

Over ons

Wij zijn Kerstpakkettenkiezer

Met jarenlange ervaring in de kerstgeschenkenbranche bundelen wij onze kennis om u zo goed mogelijk te helpen. Een team experts zit voor u klaar om te helpen met advies om zo een ideaal pakket voor uw bedrijf of collega's te vinden. Wij werken samen met enkele van de grootste en meest gerenommeerde leveranciers van kerstpakketten in Nederland. Dankzij dit samenwerkingsverband hebben wij een grote en gevarieerde selectie van de mooiste pakketten en ook altijd een geschikte keuze voor u. 

Zo kunnen wij u ondersteunen door persoonlijk advies te leveren, maar is het ook mogelijk om een eigen pakket samen te stellen met een maatwerkpakket. Gaat u graag zelf op onderzoek uit? Wij hebben onze pakketten alvast in verschillende categorieën ingedeeld zodat het zoeken extra makkelijk wordt.

Maar mooie pakketten is niet waar wij stoppen. Zo is het mogelijk om af te rekenen met verschillende betaalmethoden en kunt u zelf een dag kiezen voor levering

Blog

Wij zeiden het al eerder, wij hebben passie voor kerst! Deze passie delen wij dan ook graag door middel van onze blog. Wekelijks verrassen wij u met de nieuwste informatie over kerst, kerstpakketten, kerstgeschenken en nog veel meer!

Bekijk bijvoorbeeld onze blog over de meest tranentrekkende kerstcommercials, of bekijk welke plekken het meest interessant zijn om te bezoeken met kerst. Wilt u meer weten over de verruiming van de werkkostenregeling (WKR) welke in januari 2020 is ingevoerd? Geen probleem! Wij hebben alle informatie overzichtelijk voor u klaar gezet. 

Niet alleen tijdens het kerstseizoen, maar het gehele jaar staan wij voor u klaar!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box