Terug

Over ons

Wij bij Kerstpakkettenkiezer hebben passie voor kerst, en dit delen we graag!
Met jarenlange ervaring in de kerstgeschenkenbranche bundelen wij onze kennis om jou zo goed mogelijk te helpen. Een team experts zit voor je klaar om te helpen met advies om zo een ideaal pakket voor jou bedrijf te vinden. Wij werken samen met enkele van de grootste en meest gerenommeerde leveranciers van kerstpakketten. Dankzij dit samenwerkingsverband hebben wij een grote en gevarieerde selectie van de mooiste pakketten en ook altijd een geschikte keuze voor jou. 

Zo kunnen wij je ondersteunen door persoonlijk advies te leveren, maar is het ook mogelijk om je eigen pakket samen te stellen met een maatwerkpakket. Ga je graag zelf op onderzoek uit? Wij hebben onze pakketten alvast in verschillende categorieën ingedeeld zodat het zoeken extra makkelijk wordt. Ook nemen wij in 2020 de laatste trends weer mee in ons aanbod en kun je bij de Top pakketten van 2020 zien wat het meeste in trek is. 

Maar mooie pakketten is niet waar wij stoppen. Zo is het mogelijk om af te rekenen met verschillende betaalmethoden en kun je zelf een dag kiezen voor levering

Blog

Wij zeiden het al eerder, wij hebben passie voor kerst! Deze passie delen wij dan ook graag door middel van onze blog. Wekelijks verrassen wij je met de nieuwste informatie over kerst, kerstpakketten, kerstgeschenken en nog veel meer!

Bekijk bijvoorbeeld onze blog over de meest tranentrekkende kerstcommercials, of bekijk welke plekken het meest interessant zijn om te bezoeken met kerst. Wil je meer weten over de verruiming van de werkkostenregeling (WKR) voor je een bestelling gaat plaatsen? Geen probleem! Wij hebben alle informatie overzichtelijk voor je klaar gezet. 

Niet alleen tijdens het kerstseizoen, maar het gehele jaar staan wij voor je klaar!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh