Terug

Kerstpakketten van €85,- of meer

Bekijk het ruime aanbod van luxe kerstpakketten boven de €85. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

Kerstpakketten van €85,- of meer

Kerstpakketten van €85,- of meer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan kerstpakketten van €85,- en meer. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket. 

Kerstpakket van €85,- en meer bij Kerstpakkettenkiezer

In deze categorie hebben we het gehele aanbod aan kerstpakketten en kerstgeschenken van €85,- en meer samengevoegd. Kies gemakkelijk op basis van kleurthema of bijvoorbeeld het aantal producten in het pakket. 

Onze kerstpakketten van €85,- en meer zijn met zorg samengesteld en bedoeld als een uniek geschenk om te geven en te ontvangen. Zo hebben we altijd een pakket voor uw budget beschikbaar. 

Benieuwd naar andere selecties? Bekijk hier pakketten tussen €75,- en €85,--.

 

Bekijk hieronder andere kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box