Best verkochte kerstpakketten van 2020

Kerstpakketten 2020

Ook dit jaar staat kerstpakkettenkiezer.nl voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten. Ons aanbod wordt geselecteerd bij de top leveranciers van Nederland zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit pakketten. Wellicht wilt u dit jaar voor een persoonlijker pakket gaan, waarmee u nog meer uw waardering uitspreekt voor medewerkers. Uiteraard helpen wij u graag bij het selecteren van de juiste pakketten voor de juiste mensen. Iets extra's is natuurlijk ook altijd mogelijk. Denk aan een persoonlijk bedankbriefje in het pakket of een unieke samenstelling van producten. Wij denken graag met u mee!

Wij begrijpen dat het proces van het kiezen van een pakket soms niet makkelijk is. Daarom kunt u kosteloos een offerte aanvragen of bijvoorbeeld een persoonlijk advies aanvragen. Wij selecteren dan, op basis van uw informatie en budget, de mooiste en best passende pakketten uit ons assortiment. Bij bestelling kunt u zelf kiezen op welke dag u de pakketten graag ontvangt, zodat u deze op tijd heeft voor de uitreiking van de pakketten.  

Maar zelf ons assortiment doorkijken en genieten van de mooie pakketten raden wij ook zeker aan. Zo hebben wij het assortiment gemakkelijk voor u ingedeeld in verschillende categorieën en hebben wij onze kennis gebruikt voor het samenstellen van de top pakketten van 2020. Op die manier kunt u zelf in de sfeer komen door rustig het aanbod te bekijken. 

De kerstliedjes mogen aan, de warme chocomel mag gedronken worden, en wij van Kerstpakkettenkiezer.nl staan voor je klaar!

Over kerstpakkettenkiezer

Wij bij Kerstpakkettenkiezer hebben passie voor kerst & pakketten, en dit delen we graag! Één keer per jaar komt het moment, de mooi versierde doos of het unieke cadeau waarmee je bedankt zegt. ...En wij zijn graag onderdeel van dit moment. Terwijl de sneeuw nog ver weg is en niemand in Nederland nadenkt over de kerstboom zijn wij bij kerstpakkettenkiezer al bezig om de juiste pakketten samen te stellen. Hierbij kijken we natuurlijk naar de trends van het moment maar nog meer gebruiken we onze eigen passie en ervaring. Zo creeëren wij unieke pakketten waar de ontvanger zicht echt gewaardeerd door voelt. Wij staan met enthousiasme voor je klaar, en onthoudt, het is zó kerst!

Kies je kerstpakket

Ben je al even bezig, of misschien pas net begonnen? Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en het juiste idee voor een kerstpakket: wij kunnen je helpen. Dit doen we graag persoonlijk, maar kan uiteraard ook via onze speciale checklist!

Kerstpakketten checklist

Hoeveel pakketten heb je nodig?

Het is altijd handig om te kijken hoeveel pakketten je nodig hebt. Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van een loonlijst of personeelsapp. Bestel je vroeg in het jaar? Dan is het wellicht handig om een pakket extra te bestellen voor het geval dat er een extra medewerker in dienst komt.

Wat is het budget voor je kerstpakket?

Bekijk hoeveel je uit mag en kan geven voor een uniek geschenk. Dit kan soms ook verschillen per medewerker. Ook is het goed om rekening te houden met de werkkostenregeling die vanaf 1 januari 2020 is verruimd. Hierdoor mag je meer uitgeven aan extra’s voor je personeel zonder er belasting over te betalen. Lees er alles over in onze blog.

Iedereen hetzelfde kerstpakket of uniek per persoon?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van je pakket. Wil je graag voor iedereen hetzelfde doen? Dit kan teleurstelling voorkomen. Liever persoonlijk per persoon? Ga naar de volgende stap!

Wat voor kerstpakketten wil je?
Na het verzamelen van de essentiële gegevens komt het leuke werk. Namelijk het daadwerkelijk nadenken over de inhoud van een pakket! Misschien heb je hier al een sterk gevoel bij, maar misschien ook niet. Stel jezelf de volgende vragen:
- Is er een specifiek thema wat past bij mijn bedrijf wat ik graag wil toepassen?
- Is er een bepaald product wat ik graag in een pakket zou willen hebben?
- Moet er rekening worden gehouden met de bedrijfscultuur bij de selectie?
- Wil ik een kerstpakket met vooral food of non-food producten? Of juist een gezonde combinatie.
- Zijn er bepaalde dingen die leven bij mijn medewerkers wat van toepassing is op mijn keuze?

Als je antwoord hebt gegeven op al deze vragen heb je een mooie berg informatie verzameld. Nu is het tijd om het assortiment te bekijken. Dit kan gemakkelijk via de verschillende categorieën in het menu. Bekijk rustig alle pakketten en maak een mooie keuze! Een pakket gevonden wat past maar niet helemaal perfect is? Misschien kunnen wij je helpen! Bijvoorbeeld door een specifiek product toe te voegen of bijvoorbeeld een persoonlijk bedankbriefje. Wij kijken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij de perfecte keuze maakt. Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh