Vind een kerstpakket dat past bij uw organisatie en laat u verrassen!


Kerstpakkettenkiezer heeft in samenwerking met enkele van de grootste leveranciers van kerstpakketten met zorg het kerstpakketassortiment voor 2018 samengesteld. Hierdoor kunnen wij u een grote gevarieerde selectie kerstpakketten bieden tegen een scherpe prijs! Of u nu gaat voor de huisselectie, een themapakket of een pakket speciaal op maat gemaakt voor uw organisatie, de mogelijkheden zijn eindeloos! 


Kerstpakkettenkiezer is bekend van:

bekend van

Kies uw kerstpakket:

Tot 35,- pakket
 
€25 tot €35
Tot 50,- pakket
 
€35 tot €45
Vanaf 50,- pakket
 
vanaf €45

De voordelen van kerstpakkettenkiezer.nl

Kerstpakkettenkiezer heeft het grootste online aanbod in kerstpakketten. Hulp nodig bij het kiezen? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Laat uw pakket leveren op de door u gekozen dag. Dit kan zelfs t/m 23 december, wij zorgen er dan voor dat de kerstpakketten op tijd in huis zijn.

Vragen over de betaling of levering van uw kerstpakketten? Laat het ons weten, we kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Gevarieerd aanbod.

Met zorg is een verscheidenheid aan thema’s samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met ieders budget. Bekijk hier de wijn kerstpakketten, koffie kerstpakketten, bier kerstpakketten, chocolade kerstpakketten, Rituals kerstpakketten, fair trade of biologische kerstpakketten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen.

Uitstekende service.

Iedere dag weer staan wij voor onze klanten klaar. We doen er alles aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen, geen kerstwens is ons te gek!. Onze focus ligt op het bieden van een complete kerstpakkettenkeus en optimale ondersteuning. Kerstpakkettenkiezer kenmerkt zich door flexibiliteit in maatwerk & levering. Ieder bedrijf is anders en om deze reden geven we u graag advies op maat.

Aangenaam!

Wij zijn kerstpakkettenkiezer! Heeft u een vraag over een kerstpakket, wilt u een bestelling plaatsen of heeft u behoefte aan advies? Twijfel niet en neem contact op via de telefoon, het contactformulier of via de mail en wij helpen u ontzettend graag verder! Onze ruime ervaring maakt bestellen bij kerstpakkettenkiezer eenvoudig & vertrouwd zodat u zorgeloos de feestdagen kunt vieren!