Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets fout is gegaan of dat je ontvreden bent over je product. Wanneer dat het geval is, is er sprake van een retour. Alle producten worden retour genomen binnen een zichttermijn van 14 dagen. Dat betekent dat je vanaf het moment van bestellen 14 dagen hebt om het product retour te sturen.

Voordat je producten retour stuurt vragen wij je te allen tijde contact op te nemen via info@kerstpakkettenkiezer.nl. In jouw e-mail aan ons verzoeken we je het ordernummer te vermelden en de reden van retour. Wij sturen je vervolgens een retouradres toe. De kosten voor retouren worden niet door ons vergoed.

Retourbeleid
Er kunnen verschillende redenen waardoor u besluit een product aan ons te retourneren:

- Het product is niet op de gewenste afleverdatum aangekomen
- Het product is beschadigd of defect
- Het geleverde product komt niet overeen met uw bestelling

Voor retouren gelden de volgende uitsluitingsregels
Indien je als consument een bestelling hebt geplaatst op onze website, kun je na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen van de koop afzien. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (onderaan deze pagina), maar bent hiertoe niet verplicht. Na het moment van herroepen heb je nog 14 dagen om de bestelde producten terug te sturen. Je kunt ook een product retourneren zonder aanmelding, maar dan moet je een verklaring dat het een retour betreft meesturen. Een pakket weigeren is niet toegestaan.

Terugbetaaltermijn
Wij zullen er voor zorgdragen dat het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding naar je overgemaakt wordt. Wij zullen je op dezelfde wijze terugbetalen als hoe de betaling heeft plaats gevonden, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met een andere wijze.Wij zullen wel wachten tot de artikelen retour ontvangen zijn of tot je kunt aantonen dat je het product retour hebt gezonden.

Kosten
Je ontvangt alle kosten die zijn betaald terug, echter moet je wel de retourkosten betalen. Indien je meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan en hierdoor schade is ontstaan aan het product zul je aansprakelijk zijn voor de waardevermindering.

Leveringsvoorwaarden 2017
Op al onze verkopen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Je vind deze onderaan op onze website.

Bonuscadeaus

Product toegevoegd

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Wat wilt u nu doen?