Top paasgeschenken 2023

Bekijk de paasgeschenken van Kerstpakkettenkiezer.nl ✓ Vol met lekkernijen ✓ In een bijpassend thema

Filters

Top paasgeschenken 2023

Paasgeschenken 2023: Vind het perfecte cadeau op Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer hebben we een ruim assortiment aan paasgeschenken voor uw personeel klaarstaan. In deze categorie vindt u de mooiste paas presentjes bij elkaar. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies uw ideale paasgeschenk.   

De leukste paasgeschenken in één categorie

Onze selectie van top paasgeschenken van 2023 bevat de hardlopers van het seizoen. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale paascadeau voor uw medewerkers of relaties. Maar wacht niet te lang, want onze paasgeschenken zijn populair en kunnen snel uitverkocht zijn. Veel van onze paasgeschenken worden op aanvraag gemaakt en hebben daarom een levertijd van gemiddeld 2-3 weken. Als u op tijd bestelt, heeft u een ruimer aanbod waaruit u kunt kiezen en kunnen we in overleg een geschikte leverdatum bepalen.

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u tevens een offerte aanvragen voor al onze paaspakketten. Zo heeft u alle tijd om er rustig over na te denken, verschillende offertes met elkaar te vergelijken en natuurlijk te profiteren van de beste prijs.

Bekijk hieronder andere thema's voor pasen

Onze selectie van top paasgeschenken van 2023

Onze selectie van top paasgeschenken van 2023 bevat de hardlopers van het seizoen. Deze paaspakketten zijn met zorg samengesteld en zijn perfect om uw medewerkers of relaties te verrassen. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale paasgeschenk voor uw personeel.

Cadeaubonnen & - boxen

Naast onze paaspakketten bieden wij ook cadeaubonnen en -boxen aan. Deze zijn perfect voor als u uw medewerkers of relaties graag zelf een cadeau wilt laten kiezen. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waardes en zijn te besteden bij verschillende winkels en webshops. Wilt u liever een cadeaubox geven, bekijk dan ook onze cadeauboxen? Ook kunt u een kijkje nemen naar onze Rituals pakketten. Deze luxe verzorgingsproducten zijn perfect om te ontspannen tijdens de paasdagen.

Paasgeschenken voor thuiswerkers

Met het toenemende aantal thuiswerkers is het belangrijker dan ooit om hen een hart onder de riem te steken en te laten zien dat u hen waardeert. Daarom biedt Kerstpakkettenkiezer ook speciale paasgeschenken voor thuiswerkers aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een paaspakket met lekkere snacks en een mooi bloemetje voor op de werkplek. Deze paaspakketten voor thuiswerkers zijn niet alleen attent, maar kunnen ook bijdragen aan een betere werksfeer en werktevredenheid. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor deze speciale paascadeaus voor uw thuiswerkende collega's en laat zien dat u aan hen denkt.

Op maat gemaakt paascadeau

Heeft u meerdere pakketten nodig? Dan kunnen wij de pakketten aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt paasgeschenk samenstellen. Hierbij kunt u denken aan het toevoegen van uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap aan het paaspakket. Zo geeft u niet alleen een mooi paascadeau, maar laat u ook zien dat u uw medewerkers of relaties waardeert. Dit kan de productiviteit van uw werknemers aanzienlijk verhogen. 

Hulp nodig bij het kiezen van een passend geschenk?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het perfecte paas presentje? Wij helpen u graag bij het selecteren van de mooiste en meest geschikte geschenken uit ons assortiment op basis van uw wensen en budget. Heeft u meerdere pakketten nodig? Dan kunnen we de pakketten aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Bij Kerstpakkettenkiezer kijken we graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt en uw collega's of relaties blij kunt maken met een prachtig paasgeschenk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box