Disclaimer

Gebruik Kerstpakkettenkiezer.nl

Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat er op deze website geen onjuistheden of onvolledigheden staan. Echter kunnen wij geen foutloze website garanderen. 

Informatie gebruiken

Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo's) te gebruiken, te verspreiden of verveelvoudigen zonder toestemming van kerstpakkettenkiezer.nl. U mag de informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen gebruik. 

Wijzigingen

Kerstpakkettenkiezer.nl behoudt zich het recht om de op deze website aangeboden informatie te wijzigen. Mochten hier vragen door ontstaan is het mogelijk om contact met ons op te nemen.

Toepasselijk recht

Op deze website is het Nederlands recht van toepassing. Dit betekent o.a. dat de wet "koop op afstand" niet van toepassing is voor zakelijke klanten. 

Wij zijn er voor u!

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat elke klant bij Kerstpakkettenkiezer.nl een goede ervaring heeft. Mocht u niet tevreden zijn of voldoet de bestelling niet aan de verwachtingen, dan horen wij dit graag. Zo kunnen wij samen met u naar een passende oplossing zoeken en de ervaring meenemen voor verbetering.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »