Terug

Fairtrade

Bekijk het ruime aanbod van Fairtrade kerstpakketten. Filter eenvoudig op het gewenste thema of aantal producten in het kerstpakket, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum en tijdstip geleverd wordt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Fairtrade

 Fairtrade kerstpakketten

Fairtrade kerstpakketten worden in toenemende maten populairder. Maar wat betekent dit nu eigenlijk en hoe houdt dit verband met een kerstpakket? Letterlijk genomen staat Fairtrade voor 'eerlijke handel'. Voor veel boeren is het realiteit dat de prijs voor hun product zo laag is dat ze er niet van kunnen leven, of hun gezin van kunnen onderhouden. Dat is natuurlijk niet eerlijk. Bij producten met het Fairtrade keurmerk, krijgen bijvoorbeeld koffieboeren een prijs voor hun product die representatief is voor de kosten die ze hebben gemaakt. Zo wordt er gezorgd dat arme boeren, die relatief machteloos staan tussen het geweld van de internationale handel, een juiste prijs krijgen voor het arbeid dat ze leveren. Fairtrade producten zijn vaak herkenbaar aan het Fairtrade logo. 

Kerstpakkettenkiezer supports Fairtrade!

Niet zo gek dus dat Fairtrade producten steeds populairder worden, ook in kerstpakketten en kerstgeschenken. Hiermee laat je als organisatie namelijk zien dat je maatschappelijk betrokken bent en dat je niet staat achter producten waar mogelijk slavenarbeid of kinderarbeid aan te pas is gekomen. Dat is niet iets waar je als organisatie graag geassocieerd mee wil worden. Daarom vinden wij het als Kerstpakkettenkiezer ontzettend belangrijk om organisaties in dit thema een ruime keuze aan kerstpakketten te bieden.

 

Benieuwd naar andere selecties? Bekijk hier onze traditionele kerstpakketten.

 

We hebben verschillende thema's. Bekijk ook eens:

BBQ & Grill kerstpakket             Op reis kerstpakket           Italiaans Kerstpakket

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »