Fairtrade

Bekijk het ruime aanbod van Fairtrade kerstpakketten. Filter eenvoudig op het gewenste thema of aantal producten in het kerstpakket, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum en tijdstip geleverd wordt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Fairtrade

Biologische en Fairtrade kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bij Kerstpakkettenkiezer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Fairtrade kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.   

Eerlijke kerstpakketten 

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan Fairtrade producten. Maar wat houdt dat nu precies in? Fairtrade staat voor 'eerlijke handel'. Handel is namelijk niet altijd eerlijk. Zo geldt voor veel boeren dat de prijs van hun product zo laag is dat ze er niet van kunnen leven of hun gezin van kunnen onderhouden. Hebben producten het Fairtrade-keurmerk dan kan je dat herkennen aan het logo en krijgen bijvoorbeeld koffieboeren een prijs voor hun product die representatief is voor de kosten die ze hebben gemaakt. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat arme boeren, die relatief machteloos tegenover het geweld van de internationale handel staan, een juiste prijs krijgen voor het werk dat ze leveren. Biologisch betekent dat er bij het maken van producten en/of diensten rekening wordt gehouden met het milieu en dierenwelzijn.

Fairtrade producten worden steeds populairder en dit zien we ook terug bij Kerstpakkettenkiezer. De vraag naar Fairtrade kerstpakketten groeit! En dat is positief, want als organisatie laat je daarmee zien dat je maatschappelijk betrokken bent en dat je niet staat achter producten waar mogelijk slavenarbeid of kinderarbeid aan te pas is gekomen. En die gedachten steunen wij graag!

Bekijk hieronder andere thema's binnen kerstpakketten

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte kerstpakketten uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de pakketten dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »