Terug

Themapakketten

Bekijk de diverse thema's kerstpakketten. Zoek op de gewenste categorie en filter bijvoorbeeld eenvoudig op het aantal producten of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen.

Filters

Themapakketten

Normaal worden themapakketten al gauw geassocieerd met Kerstmis. Er wordt vaak vanuit gegaan dat alle inhoud van themapakketten te maken zou moeten hebben met Kerstmis. Toch is dit lang niet altijd het geval. Zo zijn er inmiddels al heel veel themapakketten te vinden met een inhoud die anders is dan die van een écht kerstpakket. Het leuke aan themapakketten is, dat er juist héél veel variatie in kan zitten. Van Piña Colada tot Glühwei en van Aziatisch tot bourgondische koffie: alles kan in een themapakket!

Waarom kiezen we voor themapakketten?

Kerstpakkettenkiezer biedt zowel originele kerstpakketten als themapakketten aan. Kerstpakketten zijn écht bestemd voor het geven van een pakket rondom Kerstmis. Themapakketten hoeven niet per sé gegeven te worden op- en rondom Kerstmis. Er zijn zelfs werkgevers die liever een themapakket geven aan de werknemers in plaats voor een Kerstpakket. Waarom eigenlijk? Een themapakket brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunnen themapakketten dus door heel het jaar heen gegeven worden. Themapakketten bieden ook de mogelijkheid om een persoonlijk gevoel te geven. Als iemand bijvoorbeeld een bedrijf heeft in zomerse artikelen, past het natuurlijk een stuk beter om een zomerpakket te geven in plaats van een winter- of kerstpakket. Hier hebben we het dus over een persoonlijk pakket voor het bedrijf. Ook op werknemer niveau kunnen themapakketten uitkomst bieden. Wanneer één werknemer een groot fan is van koffie en de andere werknemer juist heel erg van wijn houdt, zou de werkgever een persoonlijk themapakket kunnen kiezen voor iedere werknemer

Themapakketten met een prijs zoals jij die wil!

Natuurlijk zijn themapakketten niet gratis. Omdat ieder bedrijf anders is en dus ook een ander vermogen heeft om uit te geven, wordt daar natuurlijk rekening mee gehouden. Voor een driepersoons bedrijf moet het net zo goed mogelijk zijn om een themapakket te bestellen als voor een bedrijf met tweehonderd werknemers. Daarom wordt er vanzelfsprekend rekening gehouden met het budget wat een werkgever wil en kan uitgeven per werknemer. Er zijn meerdere prijsvariaties opgesteld waarin de themapakketten gekozen kunnen worden.

Themapakketten: alle voordelen op een rij

Het mag dus duidelijk zijn dat er ontzettend veel voordelen aan een themapakket zijn gekoppeld. Een werkgever kan het geven wanneer hij wil: er zit geen vaste periode aan een pakket gekoppeld. Een ander voordeel is dat een themapakket persoonlijkheid uitstraalt. Een werkgever heeft de keus om het persoonlijke deel te koppelen aan het bedrijf of aan de werknemer zelf. Als het een bedrijf is met een sterk karakter of sterke positie op productniveau, kan het themapakket daaraan gekoppeld worden. Ook kan een themapakket prima aansluiten bij de interesses en hobby's van een werknemer. Het laatste voordeel is dat een werkgever precies het bedrag wat hij wil kan uitgeven aan een themapakket. Bij iedere prijsvariatie zijn verschillende themapakketten opgesteld, daarom is er altijd een match. Twijfel er dus niet over, een themapakket is écht de musthave van deze eeuw. Kerstpakkettenkiezer biedt verschillende themapakketten aan die inspelen op de behoeftes van onze klanten. Bekijk onze themapakketten op de website.

Bekijk hier de diverse thema's die we voor je hebben geselecteerd:
Food
Origineel
Cultureel
Drank
Home & Living
Beauty & Wellness
MVO
Traditioneel

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »