Food kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Bekijk het ruime aanbod aan Food kerstpakketten. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale kerstpakket.

Filters

Food kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer

Kies voor een food kerstpakket van Kerstpakkettenkiezer

Bent u op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor uw personeel? Kies dan voor een kerstpakket met eten van Kerstpakkettenkiezer! Wij hebben een ruim aanbod van kerstpakketten met eten, van bourgondische pakketten tot biologische en fairtrade opties. Bovendien kunt u bij ons terecht voor diverse thema kerstpakketten, gevuld met heerlijke ingrediënten.

Culinaire kerstpakketten met heerlijk eten

Kerst draait om gezelligheid, samenzijn én lekker eten! Met een kerstpakket vol met heerlijk eten van Kerstpakkettenkiezer haalt u de lekkerste hapjes en snacks in huis. Denk aan een pakket met heerlijke chocolaatjes voor 's middags bij de koffie, ingrediënten voor een heerlijk kerstdiner of een borrelpakket met de lekkerste hapjes voor tijdens de feestdagen. Onze bourgondische kerstpakketten met eten zijn perfect voor de echte fijnproever, gevuld met de beste producten om de koude wintermaanden door te komen.

Biologische en fairtrade kerstpakketten

Bent u op zoek naar een duurzaam kerstgeschenk voor uw personeel? Dan zijn onze biologische en fairtrade kerstpakketten een goede optie. Deze pakketten bevatten enkel producten die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd, zonder gebruik van schadelijke stoffen en met respect voor mens en milieu. Een biologisch kerstpakket is een mooi gebaar naar de ontvanger, maar ook naar de wereld. Zo draagt u niet alleen bij aan het welzijn van uw medewerkers, maar ook aan een betere wereld.

Bbq en borrel kerstpakketten

Organiseert u tijdens de feestdagen graag een gezellige borrel of barbecue met uw collega's? Dan zijn onze bbq en borrel kerstpakketten perfect! Deze pakketten zijn gevuld met de lekkerste hapjes en drankjes voor een geslaagde borrel of barbecue. Denk aan smaakvolle wijnen, luxe borrelhapjes en zelfs een barbecue set. Zo wordt het samen zijn met uw collega's extra gezellig en feestelijk.

Bekijk onze verschillende thema’s binnen food kerstpakketten

Kerstgeschenken voor het personeel

Bij Kerstpakkettenkiezer begrijpen we hoe belangrijk het is om uw personeel te bedanken voor hun inzet gedurende het jaar. Een kerstgeschenk is een mooie manier om uw waardering te tonen en uw medewerkers te verrassen. Onze kerstpakketten met eten zijn met zorg samengesteld en bevatten producten van de beste kwaliteit. Bovendien zijn onze pakketten verkrijgbaar in diverse prijsklassen, zodat er voor elk budget een passend kerstpakket is.

Een uniek kerstpakket voor uw medewerkers

Het geven van een persoonlijk kerstpakket met eten aan uw medewerkers is een mooie manier om uw waardering te tonen voor hun inzet gedurende het jaar. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een uniek kerstpakket te kiezen, passend bij uw bedrijf en uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan verrassende barbecue, wok of snack producten, of juist een pakket met duurzame en biologische producten. 

Bij grotere bestellingen is het ook mogelijk om het pakket te laten personaliseren met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Op deze manier creëert u niet alleen een leuk kerstcadeau, maar ook een blijvende herinnering voor uw medewerkers.

Persoonlijk advies op maat

Bent u op zoek naar een specifiek kerstpakket met eten of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Op basis van uw wensen en budget stellen wij graag een persoonlijk pakket voor u samen. Zo weet u zeker dat u een kerstpakket met eten geeft dat perfect past bij uw bedrijf en uw medewerkers. 

We hebben een ruim assortiment aan kerstpakketten, van traditionele pakketten met lekkernijen tot duurzame pakketten met biologische producten. Daarnaast bieden we ook maatwerkopties aan, zodat u het pakket helemaal kunt afstemmen op uw bedrijf en de ontvangers.

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zijn getraind om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw bedrijf. Ze kunnen u adviseren over de inhoud van het pakket, de presentatie en de verpakking. Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers zich gewaardeerd voelen en dat het kerstpakket met eten een mooie waardering is voor hun inzet gedurende het jaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze kerstpakketten en de mogelijkheden voor maatwerk. Wij helpen u graag om van uw kerstpakket een succes te maken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »