Zomergeschenken 2023

Bekijk de feestelijke zomergeschenken bij Kerstpakkettenkiezer.nl ✓ Goed voorbereid naar het strand ✓ Zorgen dat je medewerkers summer-ready zijn

Filters

    Geen producten gevonden...

Zomergeschenken 2023

Zomergeschenken 2023

Bij Kerstpakkettenkiezer hebben wij ook in 2023 weer een prachtig assortiment aan zomergeschenken voor u klaarstaan. In deze categorie hebben we de mooiste bij elkaar gezet. Filter eenvoudig op het aantal producten, de prijs of de kleur van het pakket om de uitstraling te bepalen en kies het ideale zomerpakket.   

De leukste Zomergeschenken in één categorie

Een selectie van onze top zomerpakketten van 2023! We hebben de hardlopers voor u op een rijtje gezet zodat u zeker niet misgrijpt op een zomergeschenk. Maar wacht niet te lang, zodra een zomerpakket uitverkocht is dan is het ook écht uitverkocht. Veel van deze pakketten worden op aanvraag gemaakt en hebben daardoor een levertijd van gemiddeld 2-3 weken. Het komt regelmatig voor dat we in overleg met u kijken naar een geschikte leverdatum. Hoe eerder u bestelt, des de ruimer het aanbod waaruit u kunt kiezen. 

Het is tevens mogelijk om voor al onze zomergeschenken een offerte aan te vragen. Zo heeft u alle tijd om er even over na te denken, verschillende offertes met elkaar te vergelijken en natuurlijk te profiteren voor de beste prijs via Kerstpakkettenkiezer.  

Bekijk hieronder andere thema's voor de Zomer

Hulp nodig bij het kiezen van een Zomerpakket?

Bekijk rustig alle pakketten en maak een keuze. Heeft u een pakket gevonden wat past bij de collega maar dat nog niet helemaal perfect is? Vraag een persoonlijk advies aan. Wij selecteren dan, op basis van uw wensen en budget, de mooiste en meest geschikte zomergeschenk uit ons assortiment. Zoekt u meerdere pakketten? Wellicht kunnen we de geschenken dan aanpassen naar uw wensen en een op maat gemaakt pakket samenstellen. Wij kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de perfecte keuze maakt. Alles om de collega's in uw bedrijf blij te maken! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box