Terug

Chocolade

Bekijk het ruime aanbod van chocolade kerstpakketten. Filter eenvoudig op het gewenste thema of aantal producten in het kerstpakket, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum en tijdstip geleverd wordt.

Filters

Chocolade

Chocolade kerstpakket

Chocolade, we zijn er dol op! In Nederland eten we gemiddeld 4,5 kilo chocolade per jaar. En we kennen allemaal dat persoon die het gemiddelde omhoog trekt...  
Chocolade is een cadeau waarmee je eigenlijk nooit verkeerd zit. Daarom hebben we prachtige pakketten samengesteld mét chocolade. Zo kun je die echte chocoholic belonen met een pakket wat past. 

Uiteraard hebben onze pakketten naast chocolade ook andere producten. Wij zien het al helemaal voor ons. De doos gaat open, de verpakking wordt direct verwijderd van de chocolade en met een volle mond wordt de rest van het pakket uitgepakt. Heerlijk! Terwijl de herinnering van chocolade nog positief in gedachten is, kan de ontvangen genieten van alle andere extra's in het pakket. 

Fun fact: wist je dat er in Zwitserland het meeste chocolade per persoon wordt gegeten? Met 11,4 kilo per persoon staat dit land terecht op nummer 1. 

 

We hebben verschillende categorieën. Heeft u interesse? Bekijk dan:

Wijn kerstpakket              Hollands kerstpakket             Humor kerstpakket

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »