Terug

Snoep

Bekijk het ruime aanbod van snoep kerstpakketten. Filter eenvoudig op het gewenste thema of aantal producten in het kerstpakket, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum en tijdstip geleverd wordt.

Filters

Snoep

Snoep kerstpakket

Snoepjes! Wij zijn er in ieder geval dol op. En met ons nog veel meer mensen in de wereld. In Nederland eten we gemiddeld 30 gram suiker/snoep per dag! Het is duidelijk. We zijn dol op die zoete snack, ondanks dat het misschien wat ongezond is. Een kerstpakket vol met snoepjes is dan ook een ideaal cadeau om je dankbaarheid te uiten. 

Onze snoep pakketten zijn niet alleen gevuld met zoete lekkernijen waar je tanden van wakker worden, maar ook met leuke producten die hier bij passen. Denk bijvoorbeeld aan handige schaaltjes en bakjes of zelfs een lunchbox om je snoepjes mee te nemen. Een divers pakket met vrolijke inhoud. Én geschikt om te delen met het gezin! (als je wilt natuurlijk.) 

Fun fact: mannen eten gemiddeld meer snoepjes dan vrouwen! Maar wij weten zeker dat onze pakketten bij beiden goed in de smaak zullen vallen. 

 

We hebben verschillende categorieën. Heeft u interesse? Bekijk dan:

Wijn kerstpakket              Hollands kerstpakket             Humor kerstpakket

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kerstpakkettenkiezer 9,1 / 5 - 146 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »