5 cadeautips voor een geslaagd kerstfeest

  • 08 / 11 / 2022 0
5 cadeautips voor een geslaagd kerstfeest

Cadeautips voor een geslaagd kerstfeest

Kerstcadeaus zijn een van de belangrijkste aspecten om te organiseren in de aanloop naar Kerstmis. Er is veel te regelen, zoals wat te kopen, voor wie en het budgetteren voor de cadeaus. Nu sommige winkels hun kerstuitverkoop al in september beginnen, is er geen reden om niet voorbereid te zijn en te zorgen voor een stressvrij kerstseizoen dit jaar. Het hoeft niet moeilijk te zijn om voor iedereen een cadeau te vinden. Maak de aankomende kerstvakantie nog leuker met deze tips en ideeën voor het plannen van kerstcadeaus!

1. Het vaststellen van een budget

Natuurlijk wil je met jouw dierbaren een mooie tijd beleven en daarom kan het maar al te gemakkelijk zijn om te veel uit te geven met Kerstmis. Het is belangrijk om een eenduidig budget vast te stellen voordat je gaat winkelen. Je wilt ervoor zorgen dat je een budget hebt voor alle kerstfestiviteiten, dus bereken hoeveel je kunt uitgeven aan eten, versieringen, cadeaus, kaarten en verpakkingen. Daarna kun je een stap verder gaan en een budget vaststellen voor elke persoon.

2. Maak van het geven van geschenken een evenement

Kerstcadeaus worden vaak gezien als louter materiële zaken, maar de hele cadeau-ervaring is belangrijk, vanaf het moment dat de ontvanger het cadeau opent en herinneringen creëert! Sommige mensen organiseren bijvoorbeeld een schattenjacht, met verborgen locaties als aanwijzingen voor het vinden van de cadeautjes. Maak er een spel van - je zou bijvoorbeeld ook het “geef het pakje door” thema kunnen gebruiken.

3. Geef ervaringen

Een andere leuke manier is om ervaringen cadeau te geven. In plaats van materiële zaken, kun je iets leuks geven dat de gelukkige ontvanger kan doen in zijn vrije tijd, zoals kaartjes naar de dierentuin, een workshop leren masseren, een ritje in een Porsche of een ballonvaart! Er zijn tal van mogelijkheden. Weet je niet wat te kiezen? Geef dan een Pluim cadeaubon, zodat de ontvanger een rijke keuze heeft aan unieke cadeaus! Wil je iets leuks geven op het werk? Dan kun je natuurlijk ook een gepersonaliseerd kerstpakket bestellen voor een veelzijdige en originele kerst.

4. Probeer handgemaakte geschenken

Zelfgemaakte cadeaus worden totaal onderschat, maar zo gewaardeerd omdat ze persoonlijk zijn! Als je de tijd hebt of een geheime vaardigheid, dan is een DIY-cadeau een geweldig idee om jouw dierbaren te verrassen. Handgemaakte geschenken zijn bovendien perfect om je aan een krap budget te houden. Houd natuurlijk wel rekening met de materiaalkosten, want die kunnen gemakkelijk oplopen.

5. Geef een sieraad

Het geven van een sieraad als kerstcadeau is een fantastische manier om iets gedenkwaardigs te doen voor de ander. Juwelen zijn niet zomaar een aankoop, maar een investering die in waarde kan stijgen. Bovendien kan het geven van een sieraad gevoelens overbrengen als je de juiste woorden niet kunt vinden en kun je ze geheel personaliseren naar iemands voorkeuren. Wil je dus écht goed uitpakken deze kerstmis, bezoek dan de website van Brunott, de oudste en meeste bekende juwelier van Rotterdam!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »