Een sneak peek in de kerstpakketten van 2023: De Laatste Trends

  • 05 / 09 / 2023 0
Een sneak peek in de kerstpakketten van 2023: De Laatste Trends

Voordat je het weet staat kerstmis weer voor de deur. Als werkgever het moment om blijk van waardering te tonen aan jouw werknemers. Wij horen je al denken; waar moet ik beginnen? Wat geef ik mijn werknemers? Wat zijn de trends? Geen zorgen, wij hebben de laatste trends en ontwikkelingen binnen de kerstgeschenken wereld op één rijtje gezet!  

Duurzaamheid voorop: Steeds meer milieubewuste keuzes in kerstpakketten.

Steeds meer mensen zijn druk bezig met duurzaamheid en het maken van milieubewuste keuzes. We zien dat deze trend zich ook doorzet naar de kerst. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om het personeel een duurzaam kerstpakket te schenken. Denk hierbij aan ‘’zero waste’’ of ‘’plastic vrije kerstpakketten. De cadeau- of supermarkt bon is ook helemaal terug. Dit komt onder andere door de stijgende inflatie, gas- en energieprijzen, hiermee willen de werkgevers hun werknemers een steuntje in de rug geven. Door deze ontwikkeling zie je ook dat er meer food artikelen in de pakketten zitten.

Persoonlijke touch: Voor elk teamlid een uniek kerstpakket.

Misschien wel een van de grootste trends in de kerstpakkettenbranche; een op maat gemaakt uniek kerstpakket. Iedereen is anders en mensen komen daar ook meer en meer voor uit. Geef daarom eens een uniek kerstpakket aan je werknemers. Denk hierbij aan items waar de naam van de werknemer op staat of laat een foto van je werknemer op het item bedrukken. Door een persoonlijk kerstpakket te schenken, laat je zien dat er tijd en moeite in is gestoken. Dit voor elk individu in je organisatie. Wil je elk personeelslid echt verrassen met een uniek en origineel kerstgeschenk? Bekijk dan hier de mogelijkheden van onze op maat gemaakte kerstpakketten.

Let’s get digital: Technologie komt naar de geschenkenbranche.

De opkomst van technologie maakt ook zijn entree in de geschenkenbranche. We zien dat er steeds meer handige gadgets in de kerstpakketten zitten. Denk hierbij aan slimme luidsprekers, bluetooth verbonden oortjes of koptelefoons, smartwatches en nog veel meer slimme gadgets die het dagelijks leven van je personeel gemakkelijker maakt. 

Door deze trend te verwerken in je kerstpakketten wordt er niet alleen gebruik gemaakt van het praktisch nut van deze technologische geschenken, maar laat je als bedrijf zien dat je bij de tijd bent en de behoeften van je werknemers begrijpt. Meer weten over kerstpakketten met slimme gadgets? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden op onze website.

Een vleugje luxe: Opkomende trend van premium kerstpakketten.

De afgelopen jaren zien we dat luxe kerstpakketten steeds populairder worden. Hierbij wordt de nadruk gegeven op kwaliteit boven kwantiteit, een voorbeeld van producten binnen deze trend: premium dranken, handgemaakte producten, luxe eetwaren en exclusieve merkartikelen. 

Over het algemeen geeft een luxe kerstpakket het gevoel van exclusiviteit, aandacht voor detail en natuurlijk verwennerij. Daarnaast zorgt het ervoor dat de ontvangers zich extra speciaal en gewaardeerd voelen. 

Smaakvolle kerstpakketten: Culinaire ervaringen in kerstpakketten voor het jaar 2023.

We zien dat kerstpakketten met culinaire ervaringen steeds meer populariteit wint. Dit soort kerstpakket weet zich te onderscheiden zich van traditionele kerstpakketten. Dit komt met name door de gastronomische en culinaire hoogstandjes die er verwerkt zitten binnen in deze pakketten.

De inhoud van deze kerstpakketten kan enorm variëren, denk hierbij aan speciale oliën, handgemaakte delicatessen of ambachtelijke kazen. Daarnaast zien we ook dat deze pakketten worden gekoppeld aan bepaalde culinaire thema’s, zoals Franse, Aziatische, Italiaanse of mediterrane keukens. De kerstpakketten bevatten dan vaak producten, ingrediënten en recepten van deze thema’s. Jouw personeel een culinaire ervaring cadeau doen? Bezoek onze website met verschillende culinaire thema’s.

Al met al geeft de kerstperiode jou als werkgever de kans om blijk van waardering te tonen aan je personeel. We hopen dat je met de bovenstaande trends weer genoeg inspiratie hebt opgedaan om je werknemers deze kerst weer in het zonnetje te zetten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om samen de perfecte kerstpakketten voor je team te bespreken en samenstellen. Maak dit kerstseizoen onvergetelijk voor je medewerkers!

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »