Het kerstpakket van 2023 - 6 Thema's en Trends

  • 18 / 10 / 2023 0
Het kerstpakket van 2023 - 6 Thema's en Trends

De kerst is een uitstekend moment om blijk van waardering te geven op de werkvloer, en dat kun je natuurlijk het best doen door met een waardig kerstpakket op de proppen te komen. Elk jaar zijn er immers weer nieuwe thema's en trends die de kerstpakkettenmarkt domineren, en 2023 is geen uitzondering. Maar welke thema's en trends zetten dit jaar de toon? 

1. Lokaal en ambachtelijk

Met de groeiende waardering voor ambacht en authenticiteit, zijn lokale producten een absolute must in de kerstpakketten van 2023. Misschien is het wel een pakket bestaande bijzondere lokale kazen, een handgemaakte siroop of zorgvuldig gebrouwen bier, het gevoel van ambacht regeert en zal hoogstwaarschijnlijk ook worden gewaardeerd door je teamleden.

2. Wellness en zelfzorg

Ook zelfzorg staat voor veel mensen hoog op de prioriteitenlijst. Een beetje kerstpakket van kan dus zeker geen genoeg krijgen van mooie wellnessproducten, zoals luxe bad spulletjes, rustgevende theeën, en simpelweg alles wat helpt om even een moment van rust te nemen!

3. Thuiswerkpakketten

Hoewel veel mensen weer volop naar werken op kantoor, is thuiswerken een blijvertje en een significant onderdeel van het werkende leven geworden. Laat de kerst nou net het uitgelezen moment zijn om het thuiswerken te veraangenamen, bijvoorbeeld met behulp van ergonomische gadgets, luxe koffie- en theesets of zelfs luchtverfrissende planten voor een groenere thuiswerkplek.

4. Culinaire avonturen

Meer dan ooit zijn we op zoek naar het ontdekken van nieuwe smaken, en het kerstpakket van dit jaar kan hier een handig handje bij helpen. Bijvoorbeeld met exotische kruiden, bijzondere sauzen en unieke culinaire ervaringen! Van receptenboeken en kruidenmixen tot speciale tools om die perfecte nieuwe schotel te creëren, een gezond en smaakvol kerstpakket was nog nooit zo trending! 

5. Personalisatie

Het one-size-fits-all kerstpakket is passé. Tegenwoordig draait alles om personalisatie. Werkgevers kiezen dan ook steeds vaker voor pakketten die afgestemd zijn op de individuele voorkeuren van hun werknemers. 

Misschien het is wel een specifieke dieetwens, een hobby of een persoonlijke interesse, met de opkomst van kerstpakketleveranciers zoals DOEGOODS is het personaliseren van kerstgeschenken eenvoudiger geworden dan ooit.

6. Duurzaamheid op de voorgrond

2023 is het jaar waarin duurzaamheid niet langer een optie is, maar eerder een must.  Kerstpakketten bevatten dan ook steeds meer producten met een eerlijk verhaal, van biologische delicatessen tot handgemaakte ambachtelijke goodies. Ze worden verpakt in herbruikbare materialen, onderstrepen het belang van een groenere toekomst en zijn de ideale wijze om wat meer invulling te geven aan de Social Return van je onderneming.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »